TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Владев: Реконструкција на речното корито на Горобинска река во Свети Николе, работиме и на проекти со Светска банка

Сител - 28.11.2021

Она што го ветивме во предизборниот период за време на кампањата на локалните избори, веќе веднаш почнуваме да го реализираме. Денеска го започнуваме проектот реконструкција на речното корито на Горобинска река со која долго време граѓаните на ...

Надојдената Сушица ги исчисти фекалните наслаги од речното корито

Канал5 - 28.11.2021

Врнежите од дожд што беа присутни во земјава последните 36 часа, придонесоа водотеците низ државата да го подигнат нивото и да ја надминат кризата која подолго време ги следеше. Речното корито на градската река Сушица во Кичево, од надојдените води ...

Владев: Реконструкција на речното корито на Горобинска река во Свети Николе, работиме и на проекти со Светска банка

Курир - 28.11.2021

Она што го ветивме во предизборниот период за време на кампањата на локалните избори, веќе веднаш почнуваме да го реализираме. Денеска го започнуваме проектот реконструкција на речното корито на Горобинска река со која долго време граѓаните на ...

Се реконструира на речното корито на Горобинска река во Свети Николе

Нетпрес - 28.11.2021

Она што го ветивме во предизборниот период за време на кампањата на локалните избори, веќе веднаш почнуваме да го реализираме. Денеска го започнуваме проектот реконструкција на речното корито на Горобинска река со која долго време граѓаните на ...

Владев: Реконструкција на речното корито на Горобинска река во Свети Николе, работиме и на проекти со Светска банка

Lider - 28.11.2021

Она што го ветивме во предизборниот период за време на кампањата на локалните избори, веќе веднаш почнуваме да го реализираме. Денеска го започнуваме проектот реконструкција на речното корито на Горобинска река со која долго време граѓаните на ...

Владев: Реконструкција на речното корито на Горобинска река во Свети Николе, работиме и на проекти со Светска банка

MakPress - 28.11.2021

Она што го ветивме во предизборниот период за време на кампањата на локалните избори, веќе веднаш почнуваме да го реализираме. Денеска го започнуваме проектот реконструкција на речното корито на Горобинска река со која долго време граѓаните на ...

Надојдената Сушица ги исчисти фекалните наслаги од речното корито

MakPress - 28.11.2021

Врнежите од дожд што беа присутни во земјава последните 36 часа, придонесоа водотеците низ државата да го подигнат нивото и да ја надминат кризата која подолго време ги следеше. Речното корито на градската река Сушица во Кичево, од надојдените води ...