TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Австралиец го лажирал своето киднапирање за да биде со својата љубовница

Канал5 - 27.09.2023

Мора да плати отштета на полицијата. Австралиец кој лажирал сопствено киднапирање за да ја помине новогодишната ноќ со друга жена наместо со партнерката, мора да плати отштета на полицијата.

Австралиец го лажирал сопственото киднапирање за да ја прослави новогодишната ноќ со швалерката

Слободен Печат - 27.09.2023

Австралиец добил наредба да и плати отштета на полицијата откако го лажирал сопственото киднапирање. Пол Ира, од Волонгонг во Нов Јужен Велс, го смислил заговорот за да ја помине новогодишната ноќ со друга жена наместо со својата партнерка, ...