TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Лашкоска: Договори од 11 милиони евра склучени во 4 очи со изигрување на Законот за јавни набавки

Курир - 08.04.2021

Договори од 11 милиони евра само во изминатата 2020 година биле склучени во 4 очи со изигрување на Законот за јавни набавки, истакна Ане Лашкоска, пратеничка од редовите на ВМРО-ДПМНЕ. Од собраниската говорница, Лашкоска потенцираше дека оваа власт ...

Лашкоска: Договори од 11 милиони евра склучени во четири очи со изигрување на Законот за јавни набавки

Нетпрес - 08.04.2021

Договори од 11 милиони евра само во изминатата 2020 година биле склучени во 4 очи со изигрување на Законот за јавни набавки, истакна Ане Лашкоска, пратеничка од редовите на ВМРО-ДПМНЕ. Од собраниската говорница, Лашкоска потенцираше дека оваа власт ...

Лашкоска: Договори од 11 милиони евра склучени во 4 очи со изигрување на Законот за јавни набавки

Република - 08.04.2021

Договори од 11 милиони евра само во изминатата 2020 година биле склучени во 4 очи со изигрување на Законот за јавни набавки, истакна Ане Лашкоска, пратеничка од редовите на ВМРО-ДПМНЕ. Од собраниската говорница, Лашкоска потенцираше дека оваа власт ...

(ВИДЕО) Лашкоска: Договори од 11 милиони евра склучени во 4 очи со изигрување на Законот за јавни набавки

Lider - 08.04.2021

Од собраниската говорница, Лашкоска потенцираше дека оваа власт не` врати 30 години наназад Договори од 11 милиони евра само во изминатата 2020 година биле склучени во 4 очи со изигрување на Законот за јавни набавки, истакна Ане Лашкоска, пратеничка ...