TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

STIHL победник во Македонија на“ Best Buy Award“

Бизнис Вести - 06.07.2015

Ова го покажува првото истражување за наградата „Best Buy Award“ во областа на Земјоделството за 2015/2016 кое беше спроведено во текот на месец февруари 2015, врз репрезентативен примерок на испитаници од Македонија, постари од 15 години.

STIHL освоија прво место на „Best Buy Award“ во Македонија

Коментар - 06.07.2015

Ова го покажува првото истражување за наградата „Best Buy Award“ во областа на Земјоделството за 2015/2016 кое беше спроведено во текот на месец февруари 2015, врз репрезентативен примерок на испитаници од Македонија, постари од 15 години.

STIHL победници на „Best Buy Award“ во Македонија

Турлитава - 06.07.2015

Ова го покажува првото истражување за наградата „Best Buy Award“ во областа на Земјоделството за 2015/2016 кое беше спроведено во текот на месец февруари 2015, врз репрезентативен примерок на испитаници од Македонија, постари од 15 години.

STIHL е победник на „Best Buy Award“ во Македонија

Пулс24 - 06.07.2015

Ова го покажува првото истражување за наградата „Best Buy Award“ во областа на Земјоделството за 2015/2016 кое беше спроведено во текот на месец февруари 2015, врз репрезентативен примерок на испитаници од Македонија, постари од 15 години.

Штил со награда за најдобар квалитет на моторни пили во Македонија

МКД - 06.07.2015

Ова го покажува првото истражување за наградата „Бест бај аворд“ (Best Buy Award) во областа на Земјоделството за 2015/2016 кое беше спроведено во текот на месец февруари 2015, врз репрезентативен примерок на испитаници од Македонија, постари од 15 ...