TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

НОБ вечерва со прв оперско-балетски концерт по седум месеци пауза

Сакам да кажам - 25.09.2020

Националната опера и балет (НОБ) вечерва ќе го одржи првиот настан откако во март се најде меѓу институциите кои беа затворени поради ширењето на коронавирусот. Концертот насловен „Опера и балет под ѕвездите“ е од 21 часот на платото пред НОБ.

Гала концерт „Опера и балет под ѕвездите“ на платото пред НОБ

Опсервер - 25.09.2020

– По пауза од неколку месеци поради пандемијата предизвикана од коронавирусот, Националната опера и балет вечер ќе одржи гала оперски концерт и балетска претстава на отворено, насловен како „Опера и балет под ѕвездите“.

Гала концерт „Опера и балет под ѕвездите“ на платото пред НОБ

Курир - 25.09.2020

По пауза од неколку месеци поради пандемијата предизвикана од коронавирусот, Националната опера и балет вечер ќе одржи гала оперски концерт и балетска претстава на отворено, насловен како „Опера и балет под ѕвездите“.

Гала концерт „Опера и балет под ѕвездите“ на платото пред НОБ

Независен - 25.09.2020

По пауза од неколку месеци поради пандемијата предизвикана од коронавирусот, Националната опера и балет вечер ќе одржи гала оперски концерт и балетска претстава на отворено, насловен како „Опера и балет под ѕвездите“.

Гала концерт „Опера и балет под ѕвездите“ на платото пред НОБ

А1 On - 25.09.2020

По пауза од неколку месеци поради пандемијата предизвикана од коронавирусот, Националната опера и балет вечер ќе одржи гала оперски концерт и балетска претстава на отворено, насловен како „Опера и балет под ѕвездите“.

„Опера и балет под ѕвездите”, гала концерт на платото пред НОБ

МКД - 25.09.2020

Националната опера и балет, по пауза од неколку месеци поради пандемијата предизвикана од коронавирусот, вечер ќе одржи гала оперски концерт и балетска претстава на отворено, насловен како „Опера и балет под ѕвездите”.

Гала оперски концерт и балетска претстава „Опера и балет под ѕвездите“ на НОБ

Вечер Прес - 25.09.2020

По пауза од неколку месеци поради пандемијата предизвикана од коронавирусот, Националната опера и балет вечерва ќе одржи гала оперски концерт и балетска претстава на отворено, насловен како „Опера и балет под ѕвездите“.

Гала концерт „Опера и балет под ѕвездите“ на платото пред НОБ

24 Вести - 25.09.2020

По пауза од неколку месеци поради пандемијата предизвикана од коронавирусот, Националната опера и балет вечер ќе одржи гала оперски концерт и балетска претстава на отворено, насловен како „Опера и балет под ѕвездите“.

Гала концерт „Опера и балет под ѕвездите“ на платото пред НОБ

Frontline - 25.09.2020

По пауза од неколку месеци поради пандемијата предизвикана од коронавирусот, Националната опера и балет вечер ќе одржи гала оперски концерт и балетска претстава на отворено, насловен како „Опера и балет под ѕвездите“.

Гала концерт „Опера и балет под ѕвездите“ на платото пред НОБ

Либертас - 25.09.2020

По пауза од неколку месеци поради пандемијата предизвикана од коронавирусот, Националната опера и балет вечер ќе одржи гала оперски концерт и балетска претстава на отворено, насловен како „Опера и балет под ѕвездите“.

Гала концерт „Опера и балет под ѕвездите“ на платото пред НОБ

MakPress - 25.09.2020

По пауза од неколку месеци поради пандемијата предизвикана од коронавирусот, Националната опера и балет вечер ќе одржи гала оперски концерт и балетска претстава на отворено, насловен како „Опера и балет под ѕвездите“.

„Опера и балет под ѕвездите“: Гала оперски концерт и балет „Болеро“

PressingTV - 25.09.2020

По пауза од неколку месеци поради глобалната пандемија предизвикана од коронавирусот, Националната опера и балет ќе одржи ексклузивен гала оперски концерт и балетска претстава на отворено, под ѕвездите, насловен како „Опера и балет под ѕвездите“.

„Опера и балет под ѕвездите“

Студенти - 24.09.2020

По пауза од неколку месеци поради глобалната пандемија предизвикана од коронавирусот, Македонската опера и балет ќе одржи ексклузивен гала оперски концерт и балетска претстава на отворено, под ѕвездите, насловен како „Опера и балет под ѕвездите“.