TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Под истрага сметките на роднините на поранешниот врв на ВМРО-ДПМНЕ

Алсат-М - 16.01.2018

Специјалното јавно обвинителство ги проверува банкарските сметки на поголем дел од поранешните функционери на ВМРО – ДПМНЕ. Се истражува колку сметки поседуваат во деловните банки во Македонија.

СЈО ги „чешла“ сметките на поранешниот врв на ВМРО-ДПМНЕ

еМагазин - 16.01.2018

Специјалното јавно обвинителство (СЈО) ги проверува банкарските сметки на поголем дел од поранешните функционери на ВМРО – ДПМНЕ. Се истражува колку сметки поседуваат во деловните банки во Македонија, објави Алсат М.

СЈО ги проверува сметките на Груевски, Мијалков, но и на нивни роднини

Либертас - 16.01.2018

Специјалното јавно обвинителство ги проверува банкарските сметки на поголем дел од поранешните функционери на ВМРО – ДПМНЕ. Се истражува колку сметки поседуваат во деловните банки во Македонија.

СЈО ги истражува банкарските сметки на Груевски и Мијалков

Стандард - 16.01.2018

Специјалното јавно обвинителство ги проверува банкарските сметки на поголем дел од поранешните функционери на ВМРО – ДПМНЕ. Се истражува колку сметки поседуваат во деловните банки во Македонија.

СЈО ги проверува сметките на Груевски, Мијалков, но и на нивни роднини

Локално - 16.01.2018

Специјалното јавно обвинителство ги проверува банкарските сметки на поголем дел од поранешните функционери на ВМРО – ДПМНЕ. Се истражува колку сметки поседуваат во деловните банки во Македонија.

СЈО ги проверува сметките на Груевски, Мијалков, но и на нивни роднини

iPortal - 16.01.2018

Специјалното јавно обвинителство ги проверува банкарските сметки на поголем дел од поранешните функционери на ВМРО – ДПМНЕ. Се истражува колку сметки поседуваат во деловните банки во Македонија.