TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ја изгубила чантата во 1954 година, а ја пронашла 65 години подоцна, сЀ што имала било внатре!

Во Центар - 26.01.2022

Веб-страницата „Дали се сеќаваш“ објави приказна која стана вирална, опишувајќи се себеси како најголемата заедница на носталгичари и вљубеници во 40-тите, 50-тите и 60-тите години. Се појави приказната за една девојка која ја изгубила чантата во ...

Ѝ ЈА ВРАТИЛЕ ЧАНТАТА ПО 65 ГОДИНИ: Се шокирала кога ја отворила! (ВИДЕО)

Кумановски м. - 25.01.2022

Порталот „Дали се сеќаваш“, кој е опишан како „најголемата заедница на носталгичари и вљубеници во 40-тите, 50-тите и 60-тите години“, објави приказна која брзо стана вирална. Имено, во далечната 1954 година, една девојка ја изгубила чантата, а ...

(ВИДЕО) Си ја загубила чантата во далечната 1954 година, а работници случајно ја нашле 65 години подоцна

ММС - 25.01.2022

Порталот „Do you Remember“, кој е опишан како „најголемата заедница на носталгичари и вљубеници во 40-тите, 50-тите и 60-тите години“, објави приказна која брзо стана вирална. Имено, во далечната 1954 година, една девојка ја изгубила чантата, а ...

ВИДЕО | Ја изгубила чантата во 1954 година, по 60 години ѝ ја вратиле недопрена!

Слободен Печат - 26.01.2022

Порталот „Дали се сеќаваш“, кој е опишан како „најголемата заедница на носталгичари и вљубеници во 40-тите, 50-тите и 60-тите години“, објави приказна која брзо стана вирална. Имено, во далечната 1954 година, една девојка ја изгубила чантата, а ...