TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почнаа активностите од „Неделата на виното-Св.Трифун 2019“ во Неготино

Сител - 12.02.2019

Со натпреварот во дегустација на вина и ракии од индивидуални производители, почнаа активностите и настаните во рамки на „Неделата на виното“, која се организира во чест на празникот Свети Трифун.

Додека едни пријавуваат мостри на вина и ракии – други фрлаат ѓубре по винските патишта во Неготинско

Вечер - 12.02.2019

Со натпреварот во дегустација на вина и ракии од индивидуални производители, почнаа активностите и настаните во рамки на “Неделата на виното”, која се организира во чест на празникот Свети Трифун.