TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Твитер ќе биде „помалку строг“ кон оние кои ги кршат правилата на користење

Радио МОФ - 29.01.2023

Твитер вети дека ќе преземe „помалку строги мерки“ за профилите што ги нарушуваат правилата на користење на платформата. Тоа значи дека ќе ги суспендира само профилите кои прават тешки или тековни прекршувања на правилата.

Кои се новите правила на Твитер во врска со сметките? Може да се жалите од 1 февруари

Локално - 28.01.2023

Од 1 февруари корисниците на Твитер ќе можат да поднесат жалба за суспензијата на сметките и ќе се воведат нови критериуми за оценување за повторно воспоставување на сметките на таа платформа, објави денеска Ројтерс.

Од од 1 февруари Твитер воведува нова функција

Кумановски м. - 30.01.2023

Од 1 февруари, корисниците на Твитер ќе можат да поднесат жалба за суспензијата на сметките и ќе бидат воведени нови критериуми за евалуација за враќање на сметките на платформата, објави Ројтерс.

Корисниците на Твитер наскоро добиваат битна функција

Денар - 30.01.2023

Од 1 февруари, корисниците на Твитер ќе можат да поднесат жалба поради суспензија на сметките и ќе бидат воведени нови критериуми за евалуација за враќање на сметките на платформата, објави Ројтерс.

ТВИТЕР ОД 1 ФЕВРУАРИ СО ГОЛЕМА ПРОМЕНА – ова нема да му се допадне на секој

Курир - 30.01.2023

Од 1 февруари, корисниците на Твитер ќе можат да поднесат жалба за суспензијата на сметките и ќе бидат воведени нови критериуми за евалуација за враќање на сметките на платформата, објави Ројтерс.