TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Брнабиќ: За мене како премиерка на Србија не е добро да летувам во Хрватска

МКД - 09.08.2022

Од одбележувањето на 27-годишнината на хрватската воено-полициска операција Олуја српските политичари дебатираат за одморот на Србите на хрватскиот брег. И пратеникот на владејачката партија СНС Владимир Ѓукановиќ и градоначалникот на Нови Сад Милош ...

Брнабиќ се објаснуваше зошто летувала во Хрватска

Фактор - 09.08.2022

Српската премиерка Ана Брнабиќ се објаснуваше зошто летувала во Хрватска, по острата реторика меѓу властите во двете земји по повод одбележување на годишницата од акцијата Олуја. Таа рече дека поседува имот во Хрватска и дека затоа одморала таму.

Брнабиќ: За мене како премиерка на Србија не е добро да летувам во Хрватска

Република - 09.08.2022

Српската премиерка Ана Брнабиќ се објаснуваше зошто летувала во Хрватска, по острата реторика меѓу властите во двете земји по повод одбележување на годишницата од акцијата „Бура“. Таа рече дека поседува имот во Хрватска и затоа била таму на летување ...

Брнабиќ објасни зошто летувала во Хрватска

Фокус - 09.08.2022

Српската премиерка Ана Брнабиќ се објаснуваше зошто летувала во Хрватска, по острата реторика меѓу властите во двете земји по повод одбележување на годишницата од акцијата „Бура“. „Имам куќа во Хрватска, на островот Крк.