TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шопингот треба да претставува уникатно искуство и затоа Sport Vision целосно го трансформираше својот изглед во City ...

Фактор - 08.11.2019

Sport Vision во последните 5 години еволуираше во најсериозниотмалопродажен ланец за спортска опрема на Балканот. Со повеќе од 300 продавници лоцирани во 9 држави од регионот,својата понуда ја презентира пред популација од околу 55 милиони луѓе.

Нов Sport Vision на стара адреса

Факултети - 09.11.2019

Шопингот треба да претставува уникатно искуство и затоа Sport Vision целосно го трансформираше својот изглед во City Mall во проширена, модерна и моќна спортска продавница Sport Vision во последните 5 години еволуираше во најсериозниот малопродажен ...

Нов Sport Vision на стара адреса

Црнобело - 09.11.2019

Sport Vision во последните 5 години еволуираше во најсериозниот малопродажен ланец за спортска опрема на Балканот. Со повеќе од 300 продавници лоцирани во 9 држави од регионот, својата понуда ја презентира пред популација од околу 55 милиони луѓе.

Нов Sport Vision на стара адреса

Убавина и Здравје - 09.11.2019

Шопингот треба да претставува уникатно искуство и затоа Sport Vision целосно го трансформираше својот изглед во City Mall во проширена, модерна и моќна спортска продавница Sport Vision во последните 5 години еволуираше во најсериозниот малопродажен ...