TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

НЕ ИГНОРИРАЈТЕ ГИ ОВИЕ СИМПТОМИ! Еве кои се петте знаци дека ви треба одмор

Centar - 22.07.2021

Секојдневниот стрес доведува до ментално и физичко исцрпување. Постојат знаци кои јасно укажуваат дека итно ви треба одмор од сè. Колегите ве прашуваат дали сте добро Другите луѓе веројатно забележуваат пред вас дека сте под стрес или нервозни.

6 знаци дека вашиот организам „плаче“ за годишен одмор

Кумановски м. - 21.07.2021

Високото ниво на дневен стрес доведува до ментално и физичко исцрпување. Дознајте подолу кои знаци покажуваат дека итно ви треба пауза. Другите луѓе веројатно ќе забележат пред вас дека сте под стрес, нервозни или напнати.

ОВИЕ СИМПТОМИ НЕМОЈТЕ ДА ГИ ИГНОРИРАТЕ! Пет знаци дека ви е потребен одмор

Попара - 21.07.2021

Секојдневниот стрес доведува до ментално и физичко исцрпување. Постојат знаци кои јасно укажуваат дека итно ви треба пауза од сè. Колегите ве прашуваат дали сте добро Другите луѓе веројатно забележуваат пред вас дека сте под стрес, нервозни или ...

ОВИЕ СИМПТОМИ НЕМОЈТЕ ДА ГИ ИГНОРИРАТЕ! Пет знаци дека ви е потребен одмор

Курир - 21.07.2021

Секојдневниот стрес доведува до ментално и физичко исцрпување. Постојат знаци кои јасно укажуваат дека итно ви треба пауза од сè. Колегите ве прашуваат дали сте добро Другите луѓе веројатно забележуваат пред вас дека сте под стрес, нервозни или ...

Овие симптоми немојте да ги игнорирате! Седум знаци дека ви е неопходен одмор

+инфо - 21.07.2021

Ако не можете да се сетите кога воопшто последен пат сте биле на одмор, веројатно и самите можете да заклучите дека е крајно време да си дозволите неколку слободни дена за да го доведете организмот, односно телото во ред.

Пет знаци дека ви треба одмор

Кајгана - 20.07.2021

Секојдневниот стрес доведува до психички и физички одмор. Има јасни знаци кои укажуваат на тоа дека ви е потребен одмор од сè. Колегите ве прашуваат дали сте добро Другите луѓе забележуваат дека сте под стрес, дека сте нервозни.