TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Куба пред криза заради санкции на САД на гориво

Курир - 12.09.2019

Претседателот на Куба, Мигел Дијаз-Канел предупреди дека земјата се соочува со сериозна енергетска криза поради недостигот на дизел гориво. Претседателот ги обвини американските санкции за недостигот и ги предупреди Кубанците да се подготват за ...

Куба пред криза заради санкции на САД на гориво

24Инфо - 12.09.2019

Претседателот на Куба, Мигел Дијаз-Канел предупреди дека земјата се соочува со сериозна енергетска криза поради недостигот на дизел гориво. Претседателот ги обвини американските санкции за недостигот и ги предупреди Кубанците да се подготват за ...

Куба пред криза заради санкции на САД на гориво

Вечер - 12.09.2019

Претседателот на Куба, Мигел Дијаз-Канел предупреди дека земјата се соочува со сериозна енергетска криза поради недостигот на дизел гориво. Претседателот ги обвини американските санкции за недостигот и ги предупреди Кубанците да се подготват за ...

Куба се соочува со криза поради американските санкции на гориво

Телма - 12.09.2019

Претседателот на Куба, Мигел Дијаз-Канел предупреди дека земјата се соочува со сериозна енергетска криза поради недостигот на дизел гориво. Претседателот ги обвини американските санкции за недостигот и ги предупреди Кубанците да се подготват за ...

Куба пред криза заради санкции на САД на гориво

Нетпрес - 12.09.2019

Претседателот на Куба, Мигел Дијаз-Канел предупреди дека земјата се соочува со сериозна енергетска криза поради недостигот на дизел гориво. Претседателот ги обвини американските санкции за недостигот и ги предупреди Кубанците да се подготват за ...

Куба пред криза заради санкции на САД на гориво

Опсервер - 12.09.2019

Претседателот на Куба, Мигел Дијаз-Канел предупреди дека земјата се соочува со сериозна енергетска криза поради недостигот на дизел гориво. Претседателот ги обвини американските санкции за недостигот и ги предупреди Кубанците да се подготват за ...

Куба пред криза заради санкции на САД на гориво

А1 On - 12.09.2019

Претседателот на Куба, Мигел Дијаз-Канел предупреди дека земјата се соочува со сериозна енергетска криза поради недостигот на дизел гориво. Претседателот ги обвини американските санкции за недостигот и ги предупреди Кубанците да се подготват за ...

Куба пред криза поради американските санкции на горивото

Макфакс - 12.09.2019

Претседателот на Куба, Мигел Дијаз-Канел предупреди дека земјата се соочува со сериозна енергетска криза поради недостигот на дизел-гориво. Претседателот ги обвини американските санкции за недостигот и ги предупреди Кубанците да се подготват за ...

Куба пред криза поради санкции на САД на гориво

1tv - 12.09.2019

Претседателот на Куба, Мигел Дијаз-Канел предупреди дека земјата се соочува со сериозна енергетска криза поради недостигот на дизел гориво. Претседателот ги обвини американските санкции за недостигот и ги предупреди Кубанците да се подготват за ...

Куба пред криза поради американските санкции на горивото

Точка - 12.09.2019

Претседателот на Куба, Мигел Дијаз-Канел предупреди дека земјата се соочува со сериозна енергетска криза поради недостигот на дизел-гориво. Претседателот ги обвини американските санкции за недостигот и ги предупреди Кубанците да се подготват за ...

Куба пред криза заради санкции на САД на гориво

MakPress - 12.09.2019

Претседателот на Куба, Мигел Дијаз-Канел предупреди дека земјата се соочува со сериозна енергетска криза поради недостигот на дизел гориво. Претседателот ги обвини американските санкции за недостигот и ги предупреди Кубанците да се подготват за ...