TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во МСУ – Скопје се отвора изложбата „Настан од една нишка: Глобални наративи во текстил“

Макфакс - 23.05.2024

На 28 мај, во 20 часот во Музејот на современата уметност – Скопје ќе биде отворена интернационалната изложба „Настан од една нишка: Глобални наративи во текстил“, организирана oд Институтот за меѓународни односи во културата (ИФА) и МСУ-Скопје, а ...

Во МСУ – Скопје се отвора изложбата „Настан од една нишка: Глобални наративи во текстил“

Опсервер - 23.05.2024

На 28 мај, во 20 часот во Музејот на современата уметност – Скопје ќе биде отворена интернационалната изложба „Настан од една нишка: Глобални наративи во текстил“, организирана oд Институтот за меѓународни односи во културата (ИФА) и МСУ-Скопје, а ...

Во МСУ – Скопје се отвора изложбата „Настан од една нишка: Глобални наративи во текстил“

Локално - 23.05.2024

На 28 мај, во 20 часот во Музејот на современата уметност – Скопје ќе биде отворена интернационалната изложба „Настан од една нишка: Глобални наративи во текстил“, организирана oд Институтот за меѓународни односи во културата (ИФА) и МСУ-Скопје, а ...

Во МСУ – Скопје се отвора изложбата „Настан од една нишка: Глобални наративи во текстил“

Независен - 23.05.2024

На 28 мај, во 20 часот во Музејот на современата уметност – Скопје ќе биде отворена интернационалната изложба „Настан од една нишка: Глобални наративи во текстил“, организирана oд Институтот за меѓународни односи во културата (ИФА) и МСУ-Скопје, а ...

Во МСУ – Скопје се отвора изложбата „Настан од една нишка: Глобални наративи во текстил“

Трн - 23.05.2024

На 28 мај, во 20 часот во Музејот на современата уметност – Скопје ќе биде отворена интернационалната изложба „Настан од една нишка: Глобални наративи во текстил“, организирана oд Институтот за меѓународни односи во културата (ИФА) и МСУ-Скопје, а ...

Во МСУ – Скопје се отвора изложбата „Настан од една нишка: Глобални наративи во текстил“

Frontline - 23.05.2024

На 28 мај, во 20 часот во Музејот на современата уметност – Скопје ќе биде отворена интернационалната изложба „Настан од една нишка: Глобални наративи во текстил“, организирана oд Институтот за меѓународни односи во културата (ИФА) и МСУ-Скопје, а ...

Во МСУ – Скопје се отвора изложбата „Настан од една нишка: Глобални наративи во текстил“

Република - 23.05.2024

На 28 мај, во 20 часот во Музејот на современата уметност – Скопје ќе биде отворена интернационалната изложба „Настан од една нишка: Глобални наративи во текстил“, организирана oд Институтот за меѓународни односи во културата (ИФА) и МСУ-Скопје, а ...

Отворање на изложбата „Настан од една нишка: Глобални наративи во текстил“ во МСУ-Скопје

Stylist - 23.05.2024

На 28 мај, во 20 часот во Музејот на современата уметност – Скопје ќе биде отворена интернационалната изложба „Настан од една нишка: Глобални наративи во текстил“, организирана oд Институтот за меѓународни односи во културата (ИФА) и МСУ-Скопје, а ...

Отворање на изложбата „Настан од една нишка: Глобални наративи во текстил“

Окно - 23.05.2024

Во вторник, 28 мај, со почеток во 20 часот, во Музејот на современата уметност - Скопје ќе биде отворена интернационалната изложба „Настан од една нишка: Глобални наративи во текстил“, организирана oд Институтот за меѓународни односи во културата ...

Во МСУ – Скопје се отвора изложбата „Настан од една нишка: Глобални наративи во текстил“

Пулс24 - 23.05.2024

На 28 мај, во 20 часот во Музејот на современата уметност – Скопје ќе биде отворена интернационалната изложба „Настан од една нишка: Глобални наративи во текстил“, организирана oд Институтот за меѓународни односи во културата (ИФА) и МСУ-Скопје, а ...

ГЛЕДАЈ, ЧИТАЈ, СЛУШАЈ: Јубилеј на Културно Уметнички Работници, филмови на Столе Попов, поезија на Биљана Стојановска, ...

Рацин - 24.05.2024

За претстојниот викенд и за деновите од наредната недела ви препорачуваме концерт, филмови, книга, изложба… Гледајте, читајте, слушајте… В сабота, на 25 мај, во Младинскиот Културен Центар ќе се одржи концерт по повод 25 годишнината од активната ...