TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во средните училишта во Велес денес трет уписен рок, најмноги места има во економска

Опсервер - 29.06.2020

Велес, 29 јуни 2020 () – Во средните училишта во Велес денеска се спроведува третиот уписен рок за претстојната учебна 2020/2021 година, слободни места има во сите четири, а најмногу во Економското училиште „Јовче Тесличков“ каде во двата уписни ...

Во средните училишта во Велес денес трет уписен рок, најмноги места има во економска

Канал5 - 29.06.2020

Во средните училишта во Велес денеска се спроведува третиот уписен рок за претстојната учебна 2020/2021 година. Слободни места има во сите четири, а најмногу во Економското училиште „Јовче Тесличков" каде во двата уписни рока се запишале 11, а има ...

Во средните училишта во Велес денес трет уписен рок, најмногу места има во економска

MakPress - 29.06.2020

Во средните училишта во Велес денеска се спроведува третиот уписен рок за претстојната учебна 2020/2021 година. Слободни места има во сите четири, а најмногу во Економското училиште „Јовче Тесличков" каде во двата уписни рока се запишале 11, а има ...