TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(КОМИЧНО ВИДЕО) ОПШТИНСКА НЕГРИЖА: Млад човек си посла крпа и си се избања во „Аеродромското езеро“

Фактор - 09.08.2020

Комично видео се шири на социјалните мрежи. Младо момече од општина Аеродром, сакајќи да ги покаже огромните „езера“ кои се формираат во неговата населба после секој посилен дожд и да ги потсети надлежните локални власти дека треба да преземат мерки ...

ХИТ ВИДЕО ЗА ДЕНЕС: Си посла пешкир и си се избања во „Аеродромското езеро“

Вечер - 09.08.2020

Младо момече од општина Аеродром, сакајќи да ги покаже огромните „езера“ кои се формираат во неговата населба после секој посилен дожд и да ги потсети надлежните локални власти дека треба да преземат мерки за да ги санираат дупките, изведува ...