TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Иванов: Американската награда за слобода е потврда дека Македонија е позитивен пример во регионот

МРТ - 05.08.2014

Претседателот Ѓорге Иванов ја доби американската Награда за слобода. Признанието од Фондот за американски студии од Вашингтон се доделува за унапредување на слободата и слободната економија.

Иванов: Наградата на слободата покажува дека Македонија е позитивен пример во регионот

Макфакс - 05.08.2014

Наградата на слободата за 2014 година од Фондот за американски студии покажува дека Македонија е пример во регионот како треба да се спроведуваат реформи, изјави претседателот Ѓорге Иванов, откако во ...

Иванов: Наградата за слобода е потврда дека Македонија е пример во регионот

Нова ТВ - 05.08.2014

Претседателот Ѓорге Иванов ја доби американската Награда за слобода. Признанието од Фондот за американски студии од Вашингтон се доделува за унапредување на слободата и слободната економија, Иванов ...

Иванов: Наградата на слободата покажува дека Македонија е позитивен пример во регионот

Канал5 - 05.08.2014

Наградата на слободата за 2014 година од Фондот за американски студии покажува дека Македонија е пример во регионот како треба да се спроведуваат реформи, изјави претседателот Ѓорге Иванов, по ...

Иванов добитник на наградата за демократија и пазарна економија на ФАС

МРТ - 04.08.2014

Македонскиот Претседател Ѓорге Иванов е добитник на Наградата за слобода за 2014-та на Фондот за американски студии од Вашингтон формиран во 1967-та со цел да развива студенски програми за САД, ...

Иванов - Наградата за слобода обврзува да се промовираат идеите за слобода

Inpress - 05.08.2014

Прага/Вашингтон, 5. август 2014 (ИНПРЕС) Претседателот Ѓорге Иванов ја доби американската Награда за слобода. Признанието од Фондот за американски студии од Вашингтон се доделува за унапредување на ...

Иванов: Наградата на слободата покажува дека Македонија е позитивен пример во регионот

Сител - 05.08.2014

Наградата на слободата за 2014 година од Фондот за американски студии покажува дека Македонија е пример во регионот како треба да се спроведуваат реформи, изјави претседателот Ѓорге Иванов, по ...

Иванов: Наградата на слободата покажува дека Македонија е позитивен пример во регионот

Алфа - 05.08.2014

Наградата на слободата за 2014 година од Фондот за американски студии покажува дека Македонија е пример во регионот како треба да се спроведуваат реформи, изјави претседателот Ѓорге Иванов, по ...

Иванов се закити со Наградата за слобода: Македонија е позитивен пример во регионот

Press24 - 05.08.2014

Претседателот Ѓорѓе Иванов се закити со награда за слобода на Карловиот Универзитет во Прага од Фондот за американски студии, со седиште во Вашингтон.

Иванов: Наградата на слободата покажува дека Македонија е позитивен пример во регионот (ФОТО)

МКД - 05.08.2014

Наградата на слободата за 2014 година од Фондот за американски студии покажува дека Македонија е пример во регионот како треба да се спроведуваат реформи, изјави Претседателот на Македонија, Ѓорге ...

Иванов: Наградата на слободата покажува дека Македонија е позитивен пример во регионот

Тера - 05.08.2014

Наградата на слободата за 2014 година од Фондот за американски студии покажува дека Македонија е пример во регионот како треба да се спроведуваат реформи, изјави претседателот Ѓорге Иванов, откако во ...

Иванов: Наградата на слободата покажува дека Македонија е позитивен пример во регионот

Курир - 05.08.2014

Наградата на слободата за 2014 година од Фондот за американски студии покажува дека Македонија е пример во регионот како треба да се спроведуваат реформи, изјави Претседателот на Република ...

Иванов: Наградата на слободата покажува дека Македонија е позитивен пример во регионот

Денешен - 05.08.2014

Наградата на слободата за 2014 година од Фондот за американски студии покажува дека Македонија е пример во регионот како треба да се спроведуваат реформи, изјави претседателот Ѓорге Иванов, по ...

Иванов: Наградата на слободата покажува дека Македонија е позитивен пример во регионот

Нетпрес - 05.08.2014

Претседателот Ѓорге Иванов ја доби Наградата на слободата за 2014 година од Фондот за американски студии. По овој повод тој изјави дека Македонија е пример во регионот како треба да се спроведуваат ...

Иванов: Наградата на слободата покажува дека Македонија е позитивен пример во регионот

Lider - 05.08.2014

Наградата на слободата за 2014 година од Фондот за американски студии покажува дека Македонија е пример во регионот како треба да се спроведуваат реформи, изјави претседателот Ѓорге Иванов, по ...

Иванов: Наградата на слободата покажува дека Македонија е позитивен пример во регионот

24 Вести - 05.08.2014

Наградата на слободата за 2014 година од Фондот за американски студии покажува дека Македонија е пример во регионот како треба да се спроведуваат реформи, изјави претседателот Ѓорге Иванов, по ...

ИВАНОВ: Наградата на слободата покажува дека Македонија е позитивен пример

Телеграф - 05.08.2014

Оваа награда не е само лично за мене, туку е и награда за Република Македонија, бидејќи се препознаени сите реформи, сите зафати, сето она што го прави Македонија за да има успешна економија, изјави ...

Иванов се закити со Наградата за слобода

Maxim - 05.08.2014

Претседателот Ѓорѓе Иванов се закити со награда за слобода на Карловиот Универзитет во Прага од Фондот за американски студии, со седиште во Вашингтон.

Иванов: Наградата на слободата покажува дека Македонија е позитивен пример во регионот

Точка - 05.08.2014

Претседателот Ѓорге Иванов ја доби Наградата на слободата за 2014 година од Фондот за американски студии. По овој повод тој изјави дека Македонија е пример во регионот како треба да се спроведуваат ...

Иванов: Наградата на слободата покажува дека Македонија е позитивен пример во регионот

Либертас - 05.08.2014

Наградата на слободата за 2014 година од Фондот за американски студии покажува дека Македонија е пример во регионот како треба да се спроведуваат реформи, изјави претседателот Ѓорге Иванов, по ...

Иванов: Наградата на слободата покажува дека Македонија е позитивен пример во регионот

Вистина.мк - 05.08.2014

Наградата на слободата за 2014 година од Фондот за американски студии покажува дека Македонија е пример во регионот како треба да се спроведуваат реформи, изјави Претседателот на Република ...

Иванов: Наградата на слободата покажува дека Македонија е позитивен пример во регионот

Вечер Прес - 05.08.2014

РЕФОРМИТЕ ЈА ДОВЕДОА ДРЖАВАВА ПОБЛИСКУ ДО ЕВРОПСКИТЕ СТАНДАРДИ Наградата обврзува да се промовираат идеите за слобода, за демократија и за просперитет.

Иванов добитник на Наградата на слободата во Прага

Утрински - 05.08.2014

Прага - Наградата на слободата за 2014 година од Фондот за американски студии покажува дека Македонија е пример во регионот како треба да се спроведуваат реформи, изјави претседателот Ѓорге Иванов, ...

Иванов: Наградата на слободата покажува дека Македонија е позитивен пример во регионот

Хајд Парк - 05.08.2014

Наградата на слободата за 2014 година од Фондот за американски студии покажува дека Македонија е пример во регионот како треба да се спроведуваат реформи, изјави претседателот Ѓорге Иванов, откако во ...