TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тешка повреда на Бојан Богдановиќ (ВИДЕО)

Екипа - 26.11.2022

Бојан Богдановиќ зааработи тешка повреда на натпреварот помеѓу Деторит и Голден Стејт. Хрватскиот интернационалец во последната минута од натпреварот дојде до контакт со Тори Крег кој стапна на неговото стапало.

Тешка повреда на Бојан Богдановиќ

Курир - 26.11.2022

Бојан Богдановиќ зааработи тешка повреда на натпреварот помеѓу Деторит и Голден Стејт. Хрватскиот интернационалец во последната минута од натпреварот дојде до контакт со Тори Крег кој стапна на неговото стапало.