TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кожувчанка стартува производство на лименки за своите производи

Иновативност - 30.06.2020

Кожувчанка ДОО имплементираше комплетно нова производствена линија по најсовремена технологија за производство на лименки на која ќе се произведуваат сите брендови на компанијата со исклучок на водите.

Кожувчанка лансира нова производствена линија за лименки!

+инфо - 30.06.2020

Оваа година компанијата може да се пофали со следните новитети за која што инвестиција се издвоени 715 000 евра. Кожувчанка ДОО е компанија која секогаш е во чекор со светските трендови, пласирајќи ги новитетите на нашиот Македонски пазар.

Кожувчанка ДОО лансира нова производствена линија за лименки

Фактор - 30.06.2020

Кожувчанка ДОО е компанија која секогаш е во чекор со светските трендови, пласирајќи ги новитетите на нашиот Македонски пазар. Нашата следна инвестиција е имплементација на комплетно нова производствена линија по најсовремена технологија за ...

Кожувчанка ДОО лансира нова производствена линија за лименки

Хаштаг - 30.06.2020

Кожувчанка ДОО е компанија која секогаш е во чекор со светските трендови, пласирајќи ги новитетите на нашиот Македонски пазар. Нашата следна инвестиција е имплементација на комплетно нова производствена линија по најсовремена технологија за ...

Во тек со светските трендови: Кожувчанка лансира нова производствена линија за лименки!

Хитпортал - 30.06.2020

Кожувчанка ДОО е компанија која секогаш е во чекор со светските трендови, пласирајќи ги новитетите на нашиот Македонски пазар. Нашата следна инвестиција е имплементација на комплетно нова производствена линија по најсовремена технологија за ...