TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Актерката Катерина Коцевска е нова уметничка директорка на фестивалот „Војдан Чернодрински“ во Прилеп

Сакам да кажам - 13.01.2018

Актерката Катерина Коцевска е нова уметничка директорка и селекторка на Македонскиот театарски фестивал „Војдан Чернодрински“ во Прилеп. Коцевска е избрана со одлука на собранието на „Војдан Чернодрински”, кое го сочинуваат претставници од сите ...

Катерина Коцевска е новата директорка на фестивалот „Војдан Чернодрински”

Репортер - 13.01.2018

Актерката Катерина Коцевска е нова уметничка директорка и селекторка на Македонскиот театарски фестивал „Војдан Чернодрински“ во Прилеп. Таа е избрана со одлука на собранието на „Војдан Чернодрински”, кое го сочинуваат претставници од сите ...

Катерина Коцевска е новата директорка на фестивалот „Војдан Чернодрински”

Шеталиште - 14.01.2018

Актерката Катерина Коцевска е нова уметничка директорка и селекторка на Македонскиот театарски фестивал „Војдан Чернодрински“ во Прилеп. Таа е избрана со одлука на собранието на „Војдан Чернодрински”, кое го сочинуваат претставници од сите ...