TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВМРО-ДПМНЕ: 12% од заразените во Македонија се лекари, бидејќи немаат соодветна заштита

Канал5 - 26.03.2020

Преку соопштение , ВМРО – ДПМНЕ објави факти на денот. Факти кои го одбележаа денот: 1.Од заразените во Македонија, 12% се лекари, тоа е поради недоволната заштита. 2.МНР ништо не работи. Десетици македонци заглавени на аеродромите низ светот и ...

ВМРО-ДПМНЕ: 12% од заразените во Македонија се лекари, бидејќи немаат соодветна заштита

Курир - 26.03.2020

ВМРО-ДПМНЕ како и секојдневно така и вечерва ги објави своите факти на денот поврзани со власта предводена од СДСМ. Факти кои го одбележаа денот: 1.Од заразените во Македонија, 12% се лекари, тоа е поради недоволната заштита. 2.МНР ништо не работи.

ВМРО-ДПМНЕ: 12% од заразените во Македонија се лекари, бидејќи немаат соодветна заштита

24Инфо - 26.03.2020

Факти кои го одбележаа денот: 1.Од заразените во Македонија, 12% се лекари, тоа е поради недоволната заштита. 2.МНР ништо не работи. Десетици македонци заглавени на аеродромите низ светот и граничните премини помеѓу европските држави.

12% од заразените во Македонија се лекари, бидејќи немаат соодветна заштита

Опсервер - 26.03.2020

Факти кои го одбележаа денот: 1.Од заразените во Македонија, 12% се лекари, тоа е поради недоволната заштита. 2.МНР ништо не работи. Десетици македонци заглавени на аеродромите низ светот и граничните премини помеѓу европските држави.

ВМРО-ДПМНЕ: Факти на денот - Лекарите немаат соодветна заштита затоа 12% од заболените се здравствени работници

MakPress - 27.03.2020

Факти кои го одбележаа денот: 1.Од заразените во Македонија, 12% се лекари, тоа е поради недоволната заштита. 2.МНР ништо не работи. Десетици македонци заглавени на аеродромите низ светот и граничните премини помеѓу европските држави.