TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Министерството за здравство на Грција подготвува амандман за набавка на моноклонални антитела за пилотски третман ...

24Инфо - 23.09.2021

Министерството за здравство на Грција подготвува амандман што ќе ги дефинира точните услови за снабдување и примена на терапијата против Ковид-19 со моноклонални антитела, соопштија денеска портпаролот на грчката Влада Јанис Иконому и министерот за ...

ЕК потпиша договор за нов лек против ковид

4NEWS - 23.09.2021

Европската комисија потпиша договор со американска фармацевтска компанија „Ели Лили“ агент за испорака со моноклонални антитела за лекување на пациенти со коронавирус, објави прес -службата на Европската комисија.

Министерството за здравство на Грција подготвува амандман за набавка на моноклонални антитела за пилотски третман ...

Опсервер - 23.09.2021

– Министерството за здравство на Грција подготвува амандман што ќе ги дефинира точните услови за снабдување и примена на терапијата против Ковид-19 со моноклонални антитела, соопштија денеска портпаролот на грчката Влада Јанис Иконому и министерот ...

Министерството за здравство на Грција подготвува амандман за набавка на моноклонални антитела за пилотски третман ...

MakPress - 23.09.2021

Министерството за здравство на Грција подготвува амандман што ќе ги дефинира точните услови за снабдување и примена на терапијата против Ковид-19 со моноклонални антитела, соопштија денеска портпаролот на грчката Влада Јанис Иконому и министерот за ...