TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Европската Унија и НАТО со честитки до Македонија

24 Вести - 12.01.2019

Првата честитка од Г рција до македонскиот премиер за изгласаните уставни измени пристигна вчера од Алексис Ципрас. „ П ремиерот му честиташе на господинот З аев за успешното завршување на процесот на ревизија на уставот на ПЈРМ , врз основа на ...

Коѕијас: Северна Македонија, добредојде во нашиот живот

24 Вести - 12.01.2019

Поранешниот министер за надворешни работи на Г рција, Никос К оѕијас преку неговиот официјален твитер профил ѝ порача добредојде на С еверна М акедонија . „З борував со З оран и со Н икола.