TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ нема идеја и не може да се помири со успесите на полицијата

24Инфо - 24.03.2019

ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски немаат идеја, немаат програма, ниту политичка понуда. Опозицијата не може да се помири со успесите на МВР и полицијата. Затоа од информации кои веќе се објавени во Билтените на МВР се обидуваат да манипулира, со случаи за кои ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со успесите на полицијата

Макфакс - 24.03.2019

ВМРО-ДПМНЕ нема идеја и не може да се помири со успесите на полицијата, па од објавени информации во Билтенот на МВР се обидува да манипулира, реагира СДСМ по изјавата на Орце Ѓорѓиевски од ВМРО-ДПМНЕ.

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ нема идеја и не може да се помири со успесите на полицијата

MakPress - 24.03.2019

ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски немаат идеја, немаат програма, ниту политичка понуда. Опозицијата не може да се помири со успесите на МВР и полицијата. Затоа од информации кои веќе се објавени во Билтените на МВР се обидуваат да манипулира, со случаи за кои ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ нема идеја и не може да се помири со успесите на полицијата

Канал5 - 24.03.2019

ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски немаат идеја, немаат програма, ниту политичка понуда. Опозицијата не може да се помири со успесите на МВР и полицијата. Затоа од информации кои веќе се објавени во Билтените на МВР се обидуваат да манипулира, со случаи за кои ...

СДСМ: Времето кога МВР беше продолжена рака на Груевизмот заврши

МКД - 24.03.2019

ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски немаат идеја, немаат програма, ниту политичка понуда. Опозицијата не може да се помири со успесите на МВР и полицијата, реагираат од СДСМ на обвинувањата од страна на ВМРО-ДПМНЕ, дека убијци и криминалци се шетаат на слобода .

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со успесите на полицијата

А1 On - 24.03.2019

„ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски немаат идеја, немаат програма, ниту политичка понуда. Опозицијата не може да се помири со успесите на МВР и полицијата. Затоа од информации кои веќе се објавени во Билтените на МВР се обидуваат да манипулира, со случаи за кои ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со успесите на полицијата

Centar - 24.03.2019

ВМРО-ДПМНЕ нема идеја и не може да се помири со успесите на полицијата, па од објавени информации во Билтенот на МВР се обидува да манипулира, реагира СДСМ по изјавата на Орце Ѓорѓиевски од ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со успесите на полицијата, од објавени информации во Билтенот на МВР се обидува да ...

iPortal - 24.03.2019

ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски немаат идеја, немаат програма, ниту политичка понуда. Опозицијата не може да се помири со успесите на МВР и полицијата. Затоа од информации кои веќе се објавени во Билтените на МВР се обидуваат да манипулира, со случаи за кои ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ нема идеја и не може да се помири со успесите на полицијата

Опсервер - 24.03.2019

Скопје, 24 март 2019 ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски немаат идеја, немаат програма, ниту политичка понуда. Опозицијата не може да се помири со успесите на МВР и полицијата. Затоа од информации кои веќе се објавени во Билтените на МВР се обидуваат да ...