TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Зонското паркирање во Гостивар се очекува да профункционира наесен

А1 On - 11.07.2018

Зонското паркирање во Гостивар се очекува да биде воведено до октомври, најавуваат од локалната самоуправа. Во тек е огласот што го објави „Градски паркинг и зеленило“ за избор на фирма која ќе го воспостави, стопанисува и одржува системот за зонско ...

Нов обид за зонско паркирање во Гостивар

Н.Македонија - 10.07.2018

Нов обид на гостиварската локална самоуправа да го реши хаосот со паркирањето во градот. Јавното претпријатие за паркинг и зеленило објави тендер за избор на фирма која ќе го воспостави, управува и одржува системот за зонско паркирање.

Зонското паркирање во Гостивар се очекува да профункционира наесен

Независен - 11.07.2018

Зонското паркирање во Гостивар се очекува да биде воведено до октомври, најавуваат од локалната самоуправа. Во тек е огласот што го објави „Градски паркинг и зеленило“ за избор на фирма која ќе го воспостави, стопанисува и одржува системот за зонско ...

Објавен тендерот за фирма која ќе го спроведува зонското паркирање во Гостивар

Gostivarpress.mk - 11.07.2018

По шест месеци од укинувањето на зонскиот паркинг во Гостивар, гостиварската локална самоуправа прави нов обид да воспостави ред со паркирањето во градот. Јавното претпријатие за градски паркинг и зеленило преку тендер бара фирма која ќе го ...

Зонското паркирање во Гостивар се очекува да профункционира наесен

Вечер - 12.07.2018

Зонското паркирање во Гостивар се очекува да биде воведено до октомври, најавуваат од локалната самоуправа. Во тек е огласот што го објави “Градски паркинг и зеленило” за избор на фирма, која ќе го воспостави, стопанисува и одржува системот за ...