TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ТИЛЕВСКИ: Ќе го надминеме долгот на општина Охрид кој се влече повеќе од 20 години

Телевизија Нова - 06.10.2017

Актуелниот градоначалник на ОХрид Никола Бакрачески затекна огромен долг во општината. Вистина е дека во првите две години општината не можеше добро да функционира од преголемите долгови, но голем дел од долгот е вратен и веќе се функционира ...

Инвестирањето во патна инфаструктура значи инвестирање во безбедноста

ТВМ - 06.10.2017

„Изминатите години посветено работевме на изградба на квалитетна патна инфрастуктура. Изградени се 86 патишта во должина од 35 километри.Продолжуваме со работа која носи подобро, истакна на денешената прес конференција Митко Тилевски, кандидат за ...

Тилевски вети реконструкција на повеќе сообраќајници во Охрид и околината

А1 On - 06.10.2017

Инвестирањето во патна инфаструктура значи инвестирање во безбедноста, времето, достапноста и економскиот развој на општината. Непречено комуницирање и пренос на стока само со добра и солидна инфрастуктура, истакна денеска Митко Тилевски, кандидатот ...

Тилевски најави реконструкција на плоштадите „Св.Климент Охридски“ и кај Чинарот

Сител - 05.10.2017

Кандидатот за градонач алник од ВМРО ДПМНЕ, Митко Тилевски, најави реконструкција на градскиот плоштад „Св.Климент Охридски“ и плоштадот кај Чинарот. Како што рече на денешната прес конференција, квалитетни и препознатливи градби како и напредни ...

Тилевски: Реконструкција на двата главни плоштада во Охрид

Локално - 05.10.2017

Презентирајќи дел од својата предизборна програма кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ Митко Тилевски вети реконструкција на градскиот плоштад „Св. Климент Охридски“ и на плоштадот „Крушевска Република“.

Тилевски вети реконструкција на повеќе сообраќајници во Охрид и околината

Курир - 06.10.2017

ој во изјавата за медиумите најави повеќе инфстраструктурни проекти доколку ја добие довербата на граѓаните. Меѓудругото најави комплетна реконструкција на Булеварот „Туристичка“ со обнова на коловозот, атмосферска канализација, водоводна мрежа по ...

Тилевски: Реконструкција на двата плоштади

ТВМ - 05.10.2017

Митко Тилевски кандитот за градоначалник од Вмро Дпмне и Коалицијата најави реконструкција на двата градски плоштади. Вмро Дпмне не застанува, како што не застана и претходните години, рече на прес конференцијата Тилевски.

ЛИ2017/Тилевски: Реконструкција на двата главни плоштада во Охрид

Либертас - 05.10.2017

Презентирајќи дел од својата предизборна програма кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ Митко Тилевски вети реконструкција на градскиот плоштад „Св. Климент Охридски“ и на плоштадот „Крушевска Република“.

Тилевски вети реконструкција на повеќе сообраќајници во Охрид и околината

Телевизија Нова - 06.10.2017

Инвестирањето во патна инфаструктура значи инвестирање во безбедноста, времето, достапноста и економскиот развој на општината. Непречено комуницирање и пренос на стока само со добра и солидна инфрастуктура, истакна денеска Митко Тилевски, кандидатот ...

Тилевски најави реконструкција на плоштадите „Св. Климент Охридски“ и кај Чинарот

Република - 05.10.2017

Кандидатот за градонач алник од ВМРО ДПМНЕ, Митко Тилевски, најави реконструкција на градскиот плоштад „Св.Климент Охридски“ и плоштадот кај Чинарот. Како што рече на денешната прес конференција, квалитетни и препознатливи градби како и напредни ...

Тилевски вети реконструкција на повеќе сообраќајници во Охрид и околината...

Н.Македонија - 06.10.2017

Тилевски вети реконструкција на повеќе сообраќајници во Охрид и околината Инвестирањето во патна инфаструктура значи инвестирање во безбедноста, времето, достапноста и економскиот развој на општината.

Тилевски вети реконструкција на повеќе сообраќајници во Охрид и околината

Локално - 06.10.2017

Инвестирањето во патна инфаструктура значи инвестирање во безбедноста, времето, достапноста и економскиот развој на општината. Непречено комуницирање и пренос на стока само со добра и солидна инфрастуктура, истакна денеска Митко Тилевски, кандидатот ...

Тилевски вети реконструкција на повеќе сообраќајници во Охрид и околината

Алфа - 06.10.2017

Кандидатот на Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ за градоначалник на Охрид најави повеќе инфстраструктурни проекти доколку ја добие довербата на граѓаните. Инвестирањето во патна инфаструктура значи инвестирање во ...

ЛИ 2017 / Тилевски вети реконструкција на повеќе сообраќајници во Охрид и околината

Либертас - 06.10.2017

Инвестирањето во патна инфаструктура значи инвестирање во безбедноста, времето, достапноста и економскиот развој на општината. Непречено комуницирање и пренос на стока само со добра и солидна инфрастуктура, истакна денеска Митко Тилевски, кандидатот ...