TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Помалата ќерка на Маја Оџаклиева е атрактивна убавица: Копија на мајка ѝ (ФОТО)

Фактор - 15.04.2021

Пејачката Маја Оџаклиевска, последните неколку години се повлече од јавноста и од пеењето, во една прилика таа изјави дека го направила тоа за да може да се грижи за својот аутистичен внук.

Помалата ќерка на Маја Оџаклиева е атрактивна убавица: Копија на мајка ѝ (ФОТО)

Попара - 15.04.2021

Пејачката Маја Оџаклиевска, последните неколку години се повлече од јавноста и од пеењето, во една прилика таа изјави дека го направила тоа за да може да се грижи за својот аутистичен внук.

Еве како изгледа ќерката на Маја Оџаклиевска: Вистинска убавица и копија на нејзината мајка

Слободен Печат - 15.04.2021

Нашата позната пејачка Маја Оџаклиевска важеше и сè уште важи за една од најубавите и најталентираните пејачки на забавна музика кај нас и на целата територија на поранешна Југославија. Оџаклиевска долги години живее и работи во Србија, и иако веќе ...

Животот му го посветив: Маја Оџаклиевска проговори за аутистичниот внук

Мастило - 15.04.2021

Ја паметимне како секогаш ведра и насмеана, иако животот ѝ донесе сериозни животни предизвици. Легендарната пејачка вели дека во сѐ бара нешто убаво и неодамна си ја отвори душата за својот аутистичен внук.

Ќерката на Маја Оџаклиевска речиси никогаш не се појавува во јавност, а изгледа како топ модел

Точка - 15.04.2021

Помладата ќерка на Маја Оџаклиевска очигледно е дека од својата мајка ја наследила насмевката, но и неоспорната убавина. Пејачката Маја Оџаклиевска има две ќерки, но знаете ли како тие изгледаат? Иако никогаш не се експонираат во јавноста, помладата ...

Ќерката на Маја Оџаклиевска е неверојатна убавица, копија на пејачката ФОТО

+инфо - 15.04.2021

Андреа Оџаклиевска, наследничката на пејачката Маја Оџаклиевска, станала вистинска убавица, Таа е речиси вистинска копија на својата позната мајка. Андреа, која често ја придружувала својата мајка во нејзините телевизиски настапи, уште од тогаш ги ...

Гледај ја мајката, одбери ја ќерката: Пејачката Маја Оџаклиевска има ќерка која буквално е клонирана во неа, таа е ...

Пулс24 - 15.04.2021

Андреа Оџаклиевска, наследничката на пејачката Маја Оџаклиевска речиси е вистинска копија на својата мајка. Андреа која често ја пратела пејачката во своите телевизиски настапи како мала уште од тогаш ги добивала сите комплименти за својот сјаен ...

Ја наследила насмевката од мајка си: Ќерката на Маја Оџаклиевска е вистинска убавица

Република - 15.04.2021

Андреа Оџаклиевска, ќерката на пејачката Маја Оџаклиевска, станала вистинска убавица и е речиси вистинска копија на својата позната мајка. Андреа, како мала често ја придружуваше својата мајка во телевизиските настапи, а уште од тогаш добиваше ...

Ќерката на Маја Оџаклиевска е вистинска убавица: Има преубава насмевка, сите велат дека многу личи на мајка ѝ

Хаштаг - 15.04.2021

Вака изгледа нејзината помлада ќерка... Маја Оџаклиевска има две ќерки, а помладата Андреа, која често ја следеше на телевизските настапи уште на времето блескаше со својата убавина. Андреа освојува и со шармот, што може да се види на фотографиите ...

Ќерката на Маја Оџаклиевска е волшебна убавица: Андреа ја краси истата широка насмевка како и нејзината позната мајка ...

Вистина.мк - 15.04.2021

Андреа Оџаклијевска, наследничката на Маја Оџаклијевска, израсна во вистинска волшебна девојка, која може да им парира на најпознати убавици. Андреа, која честопати ја следеше нејзината мајка во нејзините телевизиски настапи, веднаш ги собра ...

Гледај ја мајката, одбери ја ќерката: Пејачката Маја Оџаклиевска има ќерка која буквално е клонирана во неа, таа е ...

Курир - 14.04.2021

Андреа Оџаклиевска, наследничката на пејачката Маја Оџаклиевска речиси е вистинска копија на својата мајка. Андреа која често ја пратела пејачката во своите телевизиски настапи како мала уште од тогаш ги добивала сите комплименти за својот сјаен ...