TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Уапсена девојка во Босна која малтретирала двајца мажи

Макфакс - 16.09.2020

Полицијата во БиХ ја уапси 19-годишната А. А. под сомнение дека физички малтретирала двајца мажи во нејзиниот стан во Сараево. Апсењето се случило во продолжение на оперативно-тактичката акција со кодно име „Липа“. А. А.

Уапсена девојка во Босна којашто малтретирала двајца мажи

Вечер - 16.09.2020

Полицијата во БиХ ја уапси 19-годишната А.А. под сомнение дека физички малтретирала двајца мажи во нејзиниот стан во Сараево. Апсењето се случило во продолжение на оперативно-тактичката акција со кодно име „Липа“. А. А.