TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Акциска контрола на СВР Битола

А1 On - 03.07.2022

На втори и трети јули, од страна на полициски службеници од СВР Битола на подрачјето на СВР Битола беше спроведена акцискa контролa во склоп на оперативниот план „Безбедно лето-2022″ на цело подрачје на СВР Битола односно контрола на јавни места ...

„Безбедно лето-2022“ акциска контрола на СВР Битола

Н.Македонија - 03.07.2022

Полициски службеници од СВР Битола викендов спроведоа акцискa контролa како дел од планот за “Безбедно лето-2022” на цело подрачје на СВР Битола, односно контрола на јавни места каде има зачестено нарушување на јавниот ред и мир.

Акциска контрола на СВР Битола, приведено едно лице

Скопје1 - 03.07.2022

На 02/03.07.2022 од страна на полициски службеници од СВР Битола на подрачјето на СВР Битола беше спроведена акцискa контролa во склоп на оперативниот план “Безбедно лето-2022” на цело подрачје на СВР Битола односно контрола на јавни места каде има ...

Безбедно лето-2022: Акциска контрола на СВР Битола

Опсервер - 03.07.2022

Во рамки на оперативниот план „Безбедно лето-2022″ на цело подрачје на СВР Битола односно контрола на јавни места каде има нарушување на јавниот ред и мир на 02/03.07.2022 од страна на полициски службеници од СВР Битола на подрачјето на СВР Битола е ...

Безбедно лето-2022: Акциска контрола на СВР Битола

Макфакс - 03.07.2022

Вчера и денеска од страна на полициски службеници од СВР Битола на подрачјето на Битола беше спроведена акцискa контролa во склоп на оперативниот план “Безбедно лето-2022” на цело подрачје на СВР Битола односно контрола на јавни места каде има ...

Безбедно лето-2022: Акциска контрола на СВР Битола

Бриф - 03.07.2022

Во рамки на оперативниот план „Безбедно лето-2022″ на цело подрачје на СВР Битола односно контрола на јавни места каде има нарушување на јавниот ред и мир на 02/03.07.2022 од страна на полициски службеници од СВР Битола на подрачјето на СВР Битола е ...

Безбедно лето-2022: Акциска контрола на СВР Битола

MTM - 03.07.2022

Вчера и денеска од страна на полициски службеници од СВР Битола на подрачјето на Битола беше спроведена акцискa контролa во склоп на оперативниот план “Безбедно лето-2022” на цело подрачје на СВР Битола односно контрола на јавни места каде има ...

“Безбедно лето 2022“ – акциска контрола на СВР Битола

Битола Њуз - 03.07.2022

На 02/03.07.2022 година, од страна на полициски службеници од СВР Битола на подрачјето на СВР Битола беше спроведена акцискa контролa во врска со планот за “Безбедно лето – 2022“ на цело подрачје на СВР Битола односно контрола на јавни места каде ...

Безбедно лето-2022: Акциска контрола на СВР Битола

MakPress - 04.07.2022

На 02/03.07.2022 од страна на полициски службеници од СВР Битола на подрачјето на СВР Битола беше спроведена акцискa контролa во склоп на оперативниот план "Безбедно лето-2022" на цело подрачје на СВР Битола односно контрола на јавни места каде има ...