TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Грчкиот Парламент вечерва ќе гласа за доверба на владата на Мицотакис

Независен - 22.07.2019

Парламентот на Грција вечерва ќе гласа за доверба на новата влада, откако претходно расправата, со обраќање, ќе ја заврши грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис. Кусо пред 10 часот започна третиот и последен ден од расправата, а се очекува збор да земат ...

Расправата во грчкиот Парламент за доверба на новата влада продолжува денеска

+инфо - 21.07.2019

Во 10 часот по локално време, денеска продолжува тридневната расправа во грчкиот Парламент за гласање доверба на новата влада, откако вчера свои обраќања имаа премиерот на Грција како и лидерите на сите грчки политички партии, јави дописничката на ...

Грчкиот Парламент вечерва ќе гласа за доверба на владата на Мицотакис

Сител - 22.07.2019

Парламентот на Грција вечерва ќе гласа за доверба на новата влада, откако претходно расправата, со обраќање, ќе ја заврши грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис. Кусо пред 10 часот започна третиот и последен ден од расправата, а се очекува збор да земат ...

Расправата во грчкиот Парламент за доверба на новата влада продолжува денеска

Локално - 21.07.2019

Во 10 часот по локално време, денеска продолжува тридневната расправа во грчкиот Парламент за гласање доверба на новата влада, откако вчера свои обраќања имаа премиерот на Грција како и лидерите на сите грчки политички партии, јави дописничката на ...

Грчкиот Парламент вечерва ќе гласа за доверба на владата на Мицотакис

Локално - 22.07.2019

Парламентот на Грција вечерва ќе гласа за доверба на новата влада, откако претходно расправата, со обраќање, ќе ја заврши грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис. Кусо пред 10 часот започна третиот и последен ден од расправата, а се очекува збор да земат ...

Расправата во грчкиот Парламент за доверба на новата влада продолжува денеска

Опсервер - 21.07.2019

Во 10 часот по локално време, денеска продолжува тридневната расправа во грчкиот Парламент за гласање доверба на новата влада, откако вчера свои обраќања имаа премиерот на Грција како и лидерите на сите грчки политички партии, јави дописничката на ...

Грчкиот Парламент вечерва ќе гласа за доверба на владата на Мицотакис

Курир - 22.07.2019

Парламентот на Грција вечерва ќе гласа за доверба на новата влада, откако претходно расправата, со обраќање, ќе ја заврши грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис. Кусо пред 10 часот започна третиот и последен ден од расправата, а се очекува збор да земат ...

Расправата во грчкиот Парламент за доверба на новата влада продолжува денеска

24Инфо - 21.07.2019

Во 10 часот по локално време, денеска продолжува тридневната расправа во грчкиот Парламент за гласање доверба на новата влада, откако вчера свои обраќања имаа премиерот на Грција како и лидерите на сите грчки политички партии, јави дописничката на ...

Грчкиот Парламент вечерва ќе гласа за доверба на владата на Мицотакис

Република - 22.07.2019

Парламентот на Грција вечерва ќе гласа за доверба на новата влада, откако претходно расправата, со обраќање, ќе ја заврши грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис. Кусо пред 10 часот започна третиот и последен ден од расправата, а се очекува збор да земат ...

Расправата во грчкиот Парламент за доверба на новата влада продолжува денеска

1tv - 21.07.2019

Во 10 часот по локално време, денеска продолжува тридневната расправа во грчкиот Парламент за гласање доверба на новата влада, откако вчера свои обраќања имаа премиерот на Грција како и лидерите на сите грчки политички партии, јави дописничката на ...

Грчкиот Парламент вечерва ќе гласа за доверба на владата на Мицотакис

24 Вести - 22.07.2019

Парламентот на Грција вечерва ќе гласа за доверба на новата влада, откако претходно расправата, со обраќање, ќе ја заврши грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис. Кусо пред 10 часот започна третиот и последен ден од расправата, а се очекува збор да земат ...

Расправата во грчкиот Парламент за доверба на новата влада продолжува денеска

24 Вести - 21.07.2019

Во 10 часот по локално време, денеска продолжува тридневната расправа во грчкиот Парламент за гласање доверба на новата влада, откако вчера свои обраќања имаа премиерот на Грција како и лидерите на сите грчки политички партии.

Грчкиот Парламент вечерва ќе гласа за доверба на владата на Мицотакис

Опсервер - 22.07.2019

Парламентот на Грција вечерва ќе гласа за доверба на новата влада, откако претходно расправата, со обраќање, ќе ја заврши грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис. Кусо пред 10 часот започна третиот и последен ден од расправата, а се очекува збор да земат ...

Расправата во грчкиот Парламент за доверба на новата влада продолжува денеска

MakPress - 21.07.2019

Во 10 часот по локално време, денеска продолжува тридневната расправа во грчкиот Парламент за гласање доверба на новата влада, откако вчера свои обраќања имаа премиерот на Грција како и лидерите на сите грчки политички партии, јави дописничката на ...

Грчкиот Парламент вечерва ќе гласа за доверба на владата на Мицотакис

24Инфо - 22.07.2019

Парламентот на Грција вечерва ќе гласа за доверба на новата влада, откако претходно расправата, со обраќање, ќе ја заврши грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис. Кусо пред 10 часот започна третиот и последен ден од расправата, а се очекува збор да земат ...

Грчкиот Парламент вечерва ќе гласа за доверба на владата на Мицотакис

Телма - 22.07.2019

Парламентот на Грција вечерва ќе гласа за доверба на новата влада, откако претходно расправата, со обраќање, ќе ја заврши грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис. Кусо пред 10 часот започна третиот и последен ден од расправата, а се очекува збор да земат ...

Грчкиот Парламент вечерва ќе гласа за доверба на владата на Мицотакис

CivilMedia - 22.07.2019

Парламентот на Грција вечерва ќе гласа за доверба на новата Влада, откако претходно расправата, со обраќање, ќе ја заврши грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис, јавува МИА. Кусо пред 10 часот започна третиот и последен ден од расправата, а се очекува ...

Грчкиот Парламент вечерва ќе гласа за доверба на владата на Мицотакис

Либертас - 22.07.2019

Парламентот на Грција вечерва ќе гласа за доверба на новата влада, откако претходно расправата, со обраќање, ќе ја заврши грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис. Кусо пред 10 часот започна третиот и последен ден од расправата, а се очекува збор да земат ...

Грчкиот парламент вечерва ќе гласа за доверба на Владата на Мицотакис

PressingTV - 22.07.2019

Парламентот на Грција вечерва ќе гласа за доверба на новата влада, откако претходно расправата, со обраќање, ќе ја заврши грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис. Кусо пред 10 часот започна третиот и последен ден од расправата, а се очекува збор да земат ...

Грчкиот парламент вечерва ќе гласа за доверба на владата на Мицотакис

+инфо - 22.07.2019

Парламентот на Грција вечерва ќе гласа за доверба на новата влада, откако претходно расправата, со обраќање, ќе ја заврши грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис. Кусо пред 10 часот започна третиот и последен ден од расправата, а се очекува збор да земат ...

Грчките пратеници ќе гласаат за доверба на владата на Мицотакис

ММС - 22.07.2019

Парламентот на Грција вечерва ќе гласа за доверба на новата влада, откако претходно расправата, со обраќање, ќе ја заврши грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис. Кусо пред 10 часот почна третиот и последен ден од расправата, а се очекува збор да земат ...

Грчкиот Парламент вечерва ќе гласа за доверба на владата на Мицотакис

Алфа - 22.07.2019

Парламентот на Грција вечерва ќе гласа за доверба на новата влада, откако претходно расправата, со обраќање, ќе ја заврши грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис. Кусо пред 10 часот започна третиот и последен ден од расправата, а се очекува збор да земат ...

Грчкиот парламент вечерва ќе гласа за доверба на владата на Мицотакис

Вечер - 22.07.2019

Парламентот на Грција вечерва ќе гласа за доверба на новата влада, откако претходно расправата, со обраќање, ќе ја заврши грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис. Кусо пред 10 часот започна третиот и последен ден од расправата, а се очекува збор да земат ...

Грчкиот Парламент вечерва ќе гласа за доверба на владата на Мицотакис

А1 On - 22.07.2019

Парламентот на Грција вечерва ќе гласа за доверба на новата влада, откако претходно расправата, со обраќање, ќе ја заврши грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис. Кусо пред 10 часот започна третиот и последен ден од расправата, а се очекува збор да земат ...

Грчкиот Парламент вечерва ќе гласа за доверба на владата на Мицотакис

MakPress - 22.07.2019

Парламентот на Грција вечерва ќе гласа за доверба на новата влада, откако претходно расправата, со обраќање, ќе ја заврши грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис. Кусо пред 10 часот започна третиот и последен ден од расправата, а се очекува збор да земат ...