TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Лагард: Со демонстрирањето солидарност, им служиме на сопствените интереси

Република - 09.04.2020

Претседателката на Европската централна банка (ЕЦБ), Кристин Лагард, ги повика европските земји да се обединат во одговорот на кризата предизвикана од новиот коровавирус, со буџетски мерки.

Лагард: Со демонстрирањето солидарност, им служиме на сопствените интереси

Опсервер - 09.04.2020

Париз, 9 април 2020 () – Претседателката на Европската централна банка (ЕЦБ), Кристин Лагард, ги повика европските земји да се обединат во одговорот на кризата предизвикана од новиот коровавирус, со буџетски мерки.

Лагард: Со демонстрирањето солидарност, им служиме на сопствените интереси

А1 On - 09.04.2020

Претседателката на Европската централна банка (ЕЦБ), Кристин Лагард, ги повика европските земји да се обединат во одговорот на кризата предизвикана од новиот коровавирус, со буџетски мерки.

Лагард: Со демонстрирањето солидарност, им служиме на сопствените интереси

24Инфо - 09.04.2020

Претседателката на Европската централна банка (ЕЦБ), Кристин Лагард, ги повика европските земји да се обединат во одговорот на кризата предизвикана од новиот коровавирус, со буџетски мерки.

Лагард: Со демонстрирањето солидарност, им служиме на сопствените интереси

Независен - 09.04.2020

Претседателката на Европската централна банка (ЕЦБ), Кристин Лагард, ги повика европските земји да се обединат во одговорот на кризата предизвикана од новиот корова вирус, со буџетски мерки.

Лагард: Земјите на ЕУ да се обединат во одговорот на кризата предизвикана од коровавирусот

Денешен - 09.04.2020

Претседателката на Европската централна банка (ЕЦБ), Кристин Лагард, ги повика европските земји да се обединат во одговорот на кризата предизвикана од новиот коровавирус, со буџетски мерки.

Лагард: Со демонстрирањето солидарност, им служиме на сопствените интереси

Либертас - 09.04.2020

– Претседателката на Европската централна банка (ЕЦБ), Кристин Лагард, ги повика европските земји да се обединат во одговорот на кризата предизвикана од новиот коровавирус, со буџетски мерки.

Лагард: Со демонстрирањето солидарност, им служиме на сопствените интереси

MakPress - 09.04.2020

Претседателката на Европската централна банка (ЕЦБ), Кристин Лагард, ги повика европските земји да се обединат во одговорот на кризата предизвикана од новиот коровавирус, со буџетски мерки.