TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заев најави нова германска инвестиција до крај на месецов

Канал5 - 12.01.2019

Нови инвестиции, пред се странски, во првиот квартал годинава, очекува премиерот Зоран Заев, а првата, како што изјави денеска, ќе биде германска и веројатно ќе биде објавена до крајот на месецов.

Која е големата инвестиција за која лобира Заев кај Меркел а за која се бара локација во регионот

Фактор - 12.01.2019

До крајот на месецот Заев очекува влез на германска инвестиција во земјава. Меѓутоа, тој откри и дека Македонија лобира за влез на голема инвестиција во државата, за која што како рече се бара локација во регионот.

Објава за нова германска инвестиција до крај на месецов

Локално - 12.01.2019

Објави за нови инвестици, пред се странски, во првиот квартал годинава, очекува премиерот Зоран Заев, а првата, како што изјави денеска, ќе биде германска и веројатно ќе биде објавена до крајот на месецов.

Нова германска инвестиција до крај на месецов, најави Заев

Вечер - 12.01.2019

Објави за нови инвестици, пред се странски, во првиот квартал годинава, очекува премиерот Зоран Заев, а првата, како што изјави денеска, ќе биде германска и веројатно ќе биде објавена до крајот на месецов.

До крај на јануари ќе се објави нова германска инвестиција

+инфо - 12.01.2019

Објави за нови инвестици, пред се странски, во првиот квартал годинава, очекува премиерот Зоран Заев, а првата, како што изјави денеска, ќе биде германска и веројатно ќе биде објавена до крајот на месецов.

Објава за нова германска инвестиција до крај на месецов

Сител - 12.01.2019

Објави за нови инвестици, пред се странски, во првиот квартал годинава, очекува премиерот Зоран Заев, а првата, како што изјави денеска, ќе биде германска и веројатно ќе биде објавена до крајот на месецов.

Објава за нова германска инвестиција до крај на месецов

MTM - 12.01.2019

Објави за нови инвестици, пред се странски, во првиот квартал годинава, очекува премиерот Зоран Заев, а првата, како што изјави денеска, ќе биде германска и веројатно ќе биде објавена до крајот на месецов.

Објава за нова германска инвестиција до крај на месецов

1tv - 12.01.2019

Објави за нови инвестици, пред се странски, во првиот квартал годинава, очекува премиерот Зоран Заев, а првата, како што изјави денеска, ќе биде германска и веројатно ќе биде објавена до крајот на месецов.

Премиерот Заев најави нова германска инвестиција

Фокус - 12.01.2019

Објави за нови инвестици, пред се странски, во првиот квартал годинава, очекува премиерот Зоран Заев, а првата, како што изјави денеска, ќе биде германска и веројатно ќе биде објавена до крајот на месецов.

Премиерот Заев најави нова германска инвестиција до крај на месецов

Бриф - 12.01.2019

Објави за нови инвестици, пред се странски, во првиот квартал годинава, очекува премиерот Зоран Заев, а првата, како што изјави денеска, ќе биде германска и веројатно ќе биде објавена до крајот на месецов.