TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во пожар во сиропиталиште на Хаити загинаа најмалку 13 деца

Слободен Печат - 14.02.2020

Пожар уништи едно сиропиталиште на Хаити, а во несреќата загинале 13 деца, пишува магазинот „Тајм“. Негователка од домот кој се наоѓа надвор од главниот град Порт-о-Пренс рече дека на пожарникарите им биле потребни час и половина за да стигнат до ...

При пожар во Дом за деца без родители на Хаити загинаа 15 штитеници

Опсервер - 15.02.2020

– Во пожар што вчера изби во Дом за деца без родители во близина на главниот град на Хаити, Порт о Пренс загинаа 15 деца. Помеѓу жртвите се седум бебиња и шест деца на возраст од 10 до 11 години.

При пожар во Дом за деца без родители на Хаити загинаа 15 штитеници

А1 On - 15.02.2020

Во пожар што вчера изби во Дом за деца без родители во близина на главниот град на Хаити, Порт о Пренс загинаа 15 деца. Помеѓу жртвите се седум бебиња и шест деца на возраст од 10 до 11 години.

Пожар во сиропиталиште во Порто Пренс, загинаа 15 деца

Телма - 15.02.2020

Во пожар што вчера изби во Дом за деца без родители во близина на главниот град на Хаити, Порт о Пренс загинаа 15 деца. Помеѓу жртвите се седум бебиња и шест деца на возраст од 10 до 11 години.

При пожар во Дом за деца без родители на Хаити загинаа 15 штитеници

Frontline - 15.02.2020

Помеѓу жртвите се седум бебиња и шест деца на возраст од 10 до 11 години. Во пожар што вчера изби во Дом за деца без родители во близина на главниот град на Хаити, Порт о Пренс загинаа 15 деца.

При пожар во Дом за деца без родители на Хаити загинаа 15 штитеници

Сител - 15.02.2020

Во пожар што вчера изби во Дом за деца без родители во близина на главниот град на Хаити, Порт о Пренс загинаа 15 деца. Помеѓу жртвите се седум бебиња и шест деца на возраст од 10 до 11 години.

Пожар во Дом за деца без родители на Хаити – загинаа 15 штитеници

ТВ21 - 15.02.2020

Во пожар што вчера изби во Дом за деца без родители во близина на главниот град на Хаити, Порт о Пренс загинаа 15 деца. Помеѓу жртвите се седум бебиња и шест деца на возраст од 10 до 11 години.

Во пожар во Дом за деца без родители на Хаити загинаа 7 бебиња и 6 деца

+инфо - 15.02.2020

Во пожар што вчера изби во Дом за деца без родители во близина на главниот град на Хаити, Порт о Пренс загинаа 15 деца. Помеѓу жртвите се седум бебиња и шест деца на возраст од 10 до 11 години.

Во пожар во сиропатилиште на Хаити загинаа 15 деца

Макфакс - 15.02.2020

Во пожар што изби во Дом за деца без родители во близина на главниот град на Хаити, Порт о Пренс загинаа 15 деца. Помеѓу жртвите се седум бебиња и шест деца на возраст од 10 до 11 години, јави „АП“.

При пожар во Дом за деца без родители на Хаити загинаа 15 штитеници

24 Вести - 15.02.2020

Во пожар што вчера изби во Дом за деца без родители во близина на главниот град на Хаити, Порт о Пренс загинаа 15 деца. Помеѓу жртвите се седум бебиња и шест деца на возраст од 10 до 11 години.

При пожар во Дом за деца без родители на Хаити загинаа 15 штитеници

iPortal - 15.02.2020

Во пожар што вчера изби во Дом за деца без родители во близина на главниот град на Хаити, Порт о Пренс загинаа 15 деца. Помеѓу жртвите се седум бебиња и шест деца на возраст од 10 до 11 години.

При пожар во Дом за деца без родители загинаа 15 штитеници

Курир - 15.02.2020

Во пожар што вчера изби во Дом за деца без родители во близина на главниот град на Хаити, Порт о Пренс загинаа 15 деца. Помеѓу жртвите се седум бебиња и шест деца на возраст од 10 до 11 години.

Трагедија на Хаити, 7 бебиња и шест деца загинаа во пожар во Дом за деца без родители

Канал5 - 15.02.2020

Во пожар што синоќа избил во Дом за деца без родители во близина на главниот град на Хаити, Порт о Пренс загинале 15 деца. Помеѓу жртвите се седум бебиња и шест деца на возраст од 10 до 11 години.

При пожар во Дом за деца без родители на Хаити загинаа 15 штитеници

Press24 - 15.02.2020

Во пожар што вчера изби во Дом за деца без родители во близина на главниот град на Хаити, Порт о Пренс загинаа 15 деца. Помеѓу жртвите се седум бебиња и шест деца на возраст од 10 до 11 години.

Во пожар во сиропатилиште на Хаити загинаа 15 деца

Centar - 15.02.2020

Во пожар што изби во Дом за деца без родители во близина на главниот град на Хаити, Порт о Пренс загинаа 15 деца. Помеѓу жртвите се седум бебиња и шест деца на возраст од 10 до 11 години. Воспитувачката во Домот, Роз-Мари Луи изјави дека на ...

Во пожар во сиропиталиште на Хаити загинаа 15 деца

Точка - 15.02.2020

Во пожар што изби во Дом за деца без родители во близина на главниот град на Хаити, Порт о Пренс загинаа 15 деца. Помеѓу жртвите се седум бебиња и шест деца на возраст од 10 до 11 години, јави „АП“.

Трагичен пожар на Хаити: Во Дом за деца без родители  загинаа 15 штитеници

Денешен - 15.02.2020

Во пожар што вчера изби во Дом за деца без родители во близина на главниот град на Хаити, Порт о Пренс загинаа 15 деца. Помеѓу жртвите се седум бебиња и шест деца на возраст од 10 до 11 години.

Во пожар во сиропатилиште на Хаити загинаа 15 деца

24Инфо - 15.02.2020

Во пожар што изби во Дом за деца без родители во близина на главниот град на Хаити, Порт о Пренс загинаа 15 деца. Помеѓу жртвите се седум бебиња и шест деца на возраст од 10 до 11 години, јави „АП“.

Во пожар во сиропатилиште на Хаити загинаа 15 деца

Алсат-М - 15.02.2020

Сериозен инцидент е забележан на Хаити, каде што 15 деца загинаа откако пожар зафати сиропиталиштето во периферијата на главниот град. Помеѓу жртвите се седум бебиња и шест деца на возраст од 10 до 11 години.