TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Влада: Секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата

А1 On - 08.04.2020

Од Владата соопштуваат дека е неблагодарно да се шпекулира со бројки за отпуштени работници како последица на кризата од КОВИД-19, бидејќи, како што потенцираатм, секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата.

Не е секое отпуштање од работа поврзано со епидемијата, велат од владата

360 степени - 08.04.2020

Неблагодарно е да се шпекулира со бројки за отпуштени работници како последица на кризата од ковид -19, бидејќи секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата, се наведува во соопштението на владата за одлуките од денешната ...

Работници да не се отпуштаат! Фирми кои добивале милионски тендери од државата не смеат да отпуштат работници при ...

Курир - 07.04.2020

РАБОТНИЦИ ДА НЕ СЕ ОТПУШТААТ! ФИРМИ СО МИЛИОНСКИ ТЕНДЕРИ ОД ДРЖАВАТА ДА НЕ ОТПУШТАТ РАБОТНИЦИ ПРИ МАЛА КРИЗА!, пишува претседателот на Унија на жени- Струмица, Ели Панова. -Струмица и регионот покрај своите бројни кадри во централната власт е ...

Левица: Сите дуќани кои отпуштаат работници сега, да бидат бојкотирани кога ќе заврши кризата!

Локално - 07.04.2020

„Сакате да видите што е класна гордост? Гледајте го пресот на капиталистот што зборува во име на Угостителската комора“, реагираат од Левица на пресот на Мартин Ангеловски од Групацијата за угостителство, кој ја пренесе пораката до Владата дека ...

Левица: Сите дуќани кои отпуштаат работници сега, да бидат бојкотирани кога ќе заврши кризата

Скопје24 - 07.04.2020

„Сакате да видите што е класна гордост? Гледајте го пресот на капиталистот што зборува во име на Угостителската комора“, реагираат од Левица на пресот на Мартин Ангеловски од Групацијата за угостителство, кој ја пренесе пораката до Владата дека ...

За владата секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата

+инфо - 08.04.2020

Од владата соопштуваат дека е неблагодарно да се шпекулира со бројки за отпуштени работници како последица на кризата од ковид-19, бидејќи, како што потенцираатм, секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата.

Влада: Секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата

Локално - 08.04.2020

Од Владата соопштуваат дека е неблагодарно да се шпекулира со бројки за отпуштени работници како последица на кризата од КОВИД-19, бидејќи, како што потенцираатм, секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата.

Влада: Секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата

ТВ21 - 08.04.2020

Од Владата соопштуваат дека е неблагодарно да се шпекулира со бројки за отпуштени работници како последица на кризата од КОВИД-19, бидејќи, како што потенцираатм, секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата.

Влада: Некој што изгубил работа денес, може ќе се вработи после два дена, тоа не е губење на работа

Фокус - 08.04.2020

Од Владата соопштуваат дека е неблагодарно да се шпекулира со бројки за отпуштени работници како последица на кризата од КОВИД-19, бидејќи, како што потенцираат, секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата.

Влада: Секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата

Опсервер - 08.04.2020

Скопје, 8 април 2020 () – Од Владата соопштуваат дека е неблагодарно да се шпекулира со бројки за отпуштени работници како последица на кризата од КОВИД-19, бидејќи, како што потенцираатм, секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона ...

Влада: Секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата

Press24 - 08.04.2020

Од Владата соопштуваат дека е неблагодарно да се шпекулира со бројки за отпуштени работници како последица на кризата од КОВИД-19, бидејќи, како што потенцираатм, секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата.

Влада: Секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата

Либертас - 08.04.2020

Од Владата соопштуваат дека е неблагодарно да се шпекулира со бројки за отпуштени работници како последица на кризата од КОВИД-19, бидејќи, како што потенцираатм, секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата.

Влада: Секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата

24Инфо - 08.04.2020

– Од Владата соопштуваат дека е неблагодарно да се шпекулира со бројки за отпуштени работници како последица на кризата од КОВИД-19, бидејќи, како што потенцираатм, секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата.

Влада: Секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата

Слободен Печат - 08.04.2020

Од Владата соопштуваат дека е неблагодарно да се шпекулира со бројки за отпуштени работници како последица на кризата од КОВИД-19, бидејќи, како што потенцираатм, секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата.

Владата ги “утеши“ граѓаните кои останаа без работа: Можеби после два дена ќе се вработите на друго место

Курир - 08.04.2020

Од Владата соопштуваат дека е неблагодарно да се шпекулира со бројки за отпуштени работници како последица на кризата од КОВИД-19, бидејќи, како што потенцираатм, секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата.

Влада: Секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата

iPortal - 08.04.2020

Од Владата соопштуваат дека е неблагодарно да се шпекулира со бројки за отпуштени работници како последица на кризата од КОВИД-19, бидејќи, како што потенцираат, секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата.

Влада: Секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со кризата поради коронавирусот

МКД - 08.04.2020

Од Владата соопштуваат дека е неблагодарно да се шпекулира со бројки за отпуштени работници како последица на кризата од КОВИД-19, бидејќи, како што потенцираатм, секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата.

Влада: Секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата

Вечер - 08.04.2020

Од Владата соопштуваат дека е неблагодарно да се шпекулира со бројки за отпуштени работници како последица на кризата од КОВИД-19, бидејќи, како што потенцираатм, секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата.

Влада: Секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата

Сител - 08.04.2020

Од Владата соопштуваат дека е неблагодарно да се шпекулира со бројки за отпуштени работници како последица на кризата од КОВИД-19, бидејќи, како што потенцираатм, секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата.

Влада: Секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата

4NEWS - 08.04.2020

Од Владата соопштуваат дека е неблагодарно да се шпекулира со бројки за отпуштени работници како последица на кризата од КОВИД-19, бидејќи, како што потенцираатм, секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата.

Владата ги теши тие што останаа без работа

Република - 08.04.2020

Од Владата соопштуваат дека е неблагодарно да се шпекулира со бројки за отпуштени работници како последица на кризата од КОВИД-19, бидејќи, како што потенцираат, секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата.

Владата ги теши граѓаните кои останале без работа, ќе нашле нова по два дена

Нетпрес - 08.04.2020

Од Владата соопштуваат во средата дека е неблагодарно да се шпекулира со бројки за отпуштени работници како последица на кризата од коронавирусот, бидејќи, како што потенцираат, секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со коронакризата.

ВЛАДА: Ако денес сте отпуштени, можеби ќе се вработите по два дена, тоа не е губење работа

Денешен - 08.04.2020

Од Владата соопштуваат дека е неблагодарно да се шпекулира со бројки за отпуштени работници како последица на кризата од КОВИД-19, бидејќи, како што потенцираат, секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата.

Влада: Некој што останал без работа денес, може ќе се вработи на друго место и тоа не е губење на работата

MakPress - 09.04.2020

Од Владата соопштуваат дека е неблагодарно да се шпекулира со бројки за отпуштени работници како последица на кризата од КОВИД-19, бидејќи, како што потенцираат, секое отпуштање од работа не значи дека е поврзано со корона кризата.