TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Инспектори ќе ги казнуваат несовесните посетители во Скопје ЗОО

Радио МОФ - 25.02.2021

Од овој викенд, службите на Инспекторатот на Град Скопје ќе ги казнуваат несовесните посетители кои ќе хранат и вознемируваат животни во скопската зоолошка градина. Санкционирани ќе бидат и оние кои ќе фрлаат отпадоци во живеалиштата на животните и ...

Инспектори ќе ги казнуваат несовесните посетители во Скопје ЗОО

Скопје инфо

Инспектори ќе ги казнуваат несовесните посетители во Скопје ЗОО

Независен

Инспектори ќе ги казнуваат несовесните посетители во Скопје ЗОО

24Инфо

Казни за сите посетители во Зоолошката во Скопје кои ќе ги хранат и вознемируваат животните

Фокус

Инспектори ќе ги казнуваат несовесните посетители во Скопје ЗОО

Опсервер

Инспектори ќе казнуваат во Скопје ЗОО: „Ако сакате да храните животни има многу гладни бездомни кучиња и мачиња на улица, ќе направите хумано дело“

Press24

еМагазин Кајгана ТВ21 Курир iPortal Канал5 Денешен MTM

Со казни против несовесните посетители – од викендов во Зоолошката градина ќе се казнува

Скопско Ехо - 25.02.2021

Од овој викенд, службите на Инспекторатот на Град Скопје ќе ги казнуваат несовесните посетители кои ќе хранат и вознемируваат животни во скопската Зоолошка градина, но и оние кои ќе фрлаат отпадоци во живеалиштата на животните и по патеките.

Инспектори ќе казнуваат несовесни посетители во зоолошката градина во Скопје

Алсат-М

Инспектори ќе ги казнуваат несовесните посетители во зоолошка

Н.Македонија

Викендов ќе се казнуваат вознемирувачите на животните во Зоолошка

Вечер Прес - 25.02.2021

Во сабота и недела, службите на Инспекторатот на град Скопје ќе бидат на терен во Скопје Зоо. Секој несовесен посетител кој ги храни и вознемирува животните и фрла отпад во нивните живеалишта и на патеките ќе биде санкциониран.

Инспектори ќе казнуваат ако некој им фрла смоки на животните Скопје ЗОО

Република

Од викендов казни за несовесните посетители на ЗОО Скопје: Забрането е хранење на животни, децата треба да бидат под ...

Курир - 24.02.2021

Инспектори и комунални редари ќе ги казнуваат несовесните посетители на скопската зоолошка градина. Во сабота и недела, службите на Инспекторатот на град Скопје ќе бидат на терен во Скопје Зоо.

Од викендов казни за несовесните посетители на Зоолошка

Скопје инфо

Инспектори и комунални редари ќе ги казнуваат несовесните посетители во Скопје ЗОО

Локално