TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЈП”Паркови и зеленило” нема да исплати отштета од паднати дрвја

Вечер - 13.06.2018

ЈП “Паркови и зеленило” нема да им исплати отштета на граѓаните кои претрпија некаква штета од невремето во саботата кога беа откорнати кровови, билборди, прекинати електрични кабли и паднати дрвја врз возила и објекти.

ЈП”Паркови и зеленило” нема да исплати оштета од паднати дрвја

Скопје инфо - 13.06.2018

ЈП “Паркови и зеленило” нема да им исплати оштета на граѓаните кои претрпија некаква штета од невремето во саботата кога беа откорнати кровови, билборди, прекинати електрични кабли и паднати дрвја врз возила и објекти.