TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Марија Шерифовиќ на 2-ри ноември во Скопје

Пулс24 - 17.02.2024

Eден од најдобрите и најспецифични вокали на денешницата, извонредната Марија Шерифовиќ доаѓа во Скопје, на голем концерт во „Арена Борис Трајковски“, на 2-ри ноември 2024-та година, во организација на „Прагма ...

Марија Шерифовиќ на 2-ри ноември во Скопје

Нетпрес - 17.02.2024

Eден од најдобрите и најспецифични вокали на денешницата, извонредната Марија Шерифовиќ доаѓа во Скопје, на голем концерт во „Арена Борис Трајковски“, на 2-ри ноември 2024-та година, во организација на „Прагма продукција“.

Марија Шерифовиќ на 2-ри ноември во Скопје

365 - 17.02.2024

Eден од најдобрите и најспецифични вокали на денешницата, извонредната Марија Шерифовиќ доаѓа во Скопје, на голем концерт во „Арена Борис Трајковски“, на 2-ри ноември 2024-та година, во организација на „Прагма продукција“.