TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Др.Лазаров: Очајно ни е потребно искуството и едукацијата од пензионираните доктори

Локално - 14.05.2021

Мислам дека е крајно време да се стави крај на дискриминација по возраст во македонското здравство и веднаш да се реактивираат сите наши сениори лекари особено професори, доценти и тн, пишува на својот Фејсбук профил, доктор Ненад Лазаров.

Д-р Лазаров: Очајно ни е потребно искуството и едукацијата од пензионираните доктори

Република - 14.05.2021

Мислам дека е крајно време да се стави крај на дискриминација по возраст во македонското здравство и веднаш да се реактивираат сите наши сениори лекари особено професори, доценти и тн, пишува на својот Фејсбук профил, доктор Ненад Лазаров.

Д-р Лазаров: Очајно ни е потребно искуството и едукацијата од пензионираните доктори

Скопје инфо - 14.05.2021

Мислам дека е крајно време да се стави крај на дискриминација по возраст во македонското здравство и веднаш да се реактивираат сите наши сениори лекари особено професори, доценти и тн, пишува на својот Фејсбук профил, доктор Ненад Лазаров.

Д-р Лазаров: Очајно ни е потребно искуството и едукацијата од пензионираните доктори

Скопје24 - 14.05.2021

Мислам дека е крајно време да се стави крај на дискриминација по возраст во македонското здравство и веднаш да се реактивираат сите наши сениори лекари особено професори, доценти и тн, пишува на својот Фејсбук профил, доктор Ненад Лазаров.