TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Танц Фест“ формираше Совет за доделување на награда за млад уметник

+инфо - 14.03.2018

Членови на Советот за доделување на награда за годинишни оставрувања во областа на танцовата уметност „Менада за млад уметник“ се Емилија Џипунова, Соња Здравкова Џепароска, Биљана Тануровска Ќулавковски, Биљана Илиќ Ѓероска, Сотир Трајков и Рисима ...

Танц Фест ќе формира Совет за доделување награда за годишни остварувања во областа на танцовата уметност

А1 On - 14.03.2018

Фестивалот Танц Фест одлучи да формира Совет за доделување награда за годишни остварувања во областа на танцовата уметност „Менада за млад уметник“, кој во период од март годинава до март идната година, ќе ги следи настаните во областа на танцовата ...

Танц Фест формира Совет за доделување награда во областа на танцовата уметност

Независен - 14.03.2018

Фестивалот Танц Фест одлучи да формира Совет за доделување награда за годишни остварувања во областа на танцовата уметност „Менада за млад уметник“, кој во период од март годинава до март идната година, ќе ги следи настаните во областа на танцовата ...

Танц Фест формираше Совет за доделување на наградата за млад уметник „Менада“

МКД - 14.03.2018

Фестивалот Танц Фест, кој годината 2018 ја прогласи за Година на танцот!, со цел да го промовира современиот танц, како и танцовата уметност во целост, во насока на поттик и унапредување на развојот, посебно на млади уметници, одлучи да формира ...

„Танц-фест“ ќе доделува „Менада за млад уметник“...

Н.Македонија - 15.03.2018

„Танц-фест“ ќе доделува „Менада за млад уметник“ Фестивалот „Танц-фест“ одлучи да формира совет за доделување награда за годишни остварувања во областа на танцовата уметност „Менада за млад уметник“, кој во период од март годинава до март идната ...