TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје: Мрзливиот Шилегов ветуваше стоп за бетонизацијата, а сега за зградите ...

Курир - 18.04.2021

Мрзеливиот Петре Шилегов да не се крие и да излезе да го каже својот став во врска со висококатниците спроти хотелот Холидеј Ин, ова денеска преку соопштение до јавноста го истакнаа од Советничката група на град Скопје на ВМРО-ДПМНЕ.

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје: Мрзливиот Шилегов ветуваше стоп за бетонизацијата, а сега за зградите ...

24Инфо - 18.04.2021

Мрзеливиот Петре Шилегов да не се крие и да излезе да го каже својот став во врска со висококатниците спроти хотелот Холидеј Ин. Целата јавност се крена по прашањето на бетонските градби кои треба да никнат во центарот на Скопје, а градоначалникот ...

Мрзливиот Шилегов ветуваше стоп за бетонизацијата, а сега за зградите кај Холидеј Ин молчи, кој е неговиот став?

Република - 18.04.2021

Мрзеливиот Петре Шилегов да не се крие и да излезе да го каже својот став во врска со висококатниците спроти хотелот Холидеј Ин, повикува Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ во Г рад Скопје. Целата јавност се крена по прашањето на бетонските градби кои ...

ВМРО-ДПМНЕ: Мрзливиот Шилегов молчи за зградите кај Холидеј Ин, кој е неговиот став?

Фокус - 18.04.2021

Мрзливиот Петре Шилегов да не се крие и да излезе да го каже својот став во врска со висококатниците спроти хотелот Холидеј Ин. Целата јавност се крена по прашањето на бетонските градби кои треба да никнат во центарот на Скопје, а градоначалникот на ...

БЕТОНИЗАЦИЈА НА СКОПЈЕ: Мрзливиот Шилегов ветуваше стоп за бетонот, а сега молчи за зградите кај Холидеј ин

Денешен - 18.04.2021

Мрзеливиот Петре Шилегов да не се крие и да излезе да го каже својот став во врска со висококатниците спроти хотелот Холидеј Ин, се истакнува во денешната реакција на Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје.

ВМРО-ДПМНЕ: Мрзливиот Шилегов ветуваше стоп за бетонизацијата, а сега за зградите кај „Холидеј Ин“ молчи

Слободен Печат - 18.04.2021

Мрзеливиот Петре Шилегов да не се крие и да излезе да го каже својот став во врска со висококатниците спроти хотелот „Холидеј Ин“. Целата јавност се крена по прашањето на бетонските градби кои треба да никнат во центарот на Скопје, а градоначалникот ...

ВМРО-ДПМНЕ - Скопје: Мрзливиот Шилегов ветуваше стоп за бетонизацијата, а сега за зградите кај Холидеј Ин молчи, кој е ...

MakPress - 18.04.2021

Мрзеливиот Петре Шилегов да не се крие и да излезе да го каже својот став во врска со висококатниците спроти хотелот Холидеј Ин. Целата јавност се крена по прашањето на бетонските градби кои треба да никнат во центарот на Скопје, а градоначалникот ...