TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ако неодамна сте доживеале периоди на досада во врската, има причина и решение за тоа

Курир - 02.03.2021

Според експертите за интимност Марла Матенсон и Џулијан Калкер, во последната година, мноштво парови доживеале монотонија во врската. Тие го нарекуваат вечен вртлог на стрес и досада што ја „цица“ страста и забавата од врската.

Ако неодамна сте доживеале периоди на досада во врската, има причина и решение за тоа

Пулс24 - 02.03.2021

Според експертите за интимност Марла Матенсон и Џулијан Калкер, во последната година, мноштво парови доживеале монотонија во врската. Тие го нарекуваат вечен вртлог на стрес и досада што ја „цица“ страста и забавата од врската.

Досада во врската? Има причини и решение за тоа!

Кафе пауза - 02.03.2021

Според експертите за интимност Марла Матенсон и Џулијан Калкер, во последната година, многу парови доживеале монотонија во врската. Тие го нарекуваат вечен вртлог на стрес и досада што ја „цица“ страста и забавата од врската.