TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Израелските наставници без ковид-потврда не смеат да одат на работа и ќе останат без плата

МКД - 23.09.2021

Наставниците во Израел без ковид-потврда, кои исто така не сакаат да бидат тестирани на ковид-19, нема да можат да ја вршат својата работа од 3 октомври и нема да примаат плата, објави израелското министерство за образование.

Наставниците без ковид-потврда во Израел остануваат дома и не добиваат плата

Канал5 - 23.09.2021

Наставниците во Израел без ковид- потврда, кои не сакаат да бидат тестирани за Ковид-19, нема да можат да ја вршат својата работа од 3 октомври и нема да примаат плата, објави израелското Министерство за образование.

Израел воведува неплатено отсуство за наставниците без сертификат за вакцинација и негативен тест на Ковид-19

Слободен Печат - 23.09.2021

Наставниците во Израел без сертификат за вакцинација, а кои исто така не сакаат да бидат тестирани за Ковид-19, нема да можат да ја вршат својата работа од 3 октомври и нема да примаат плата, соопшти израелското Министерство за образование.

Израел воведува неплатено отсуство за наставниците без сертификат за вакцинација и негативен тест на Ковид-19

Lider - 23.09.2021

Наставниците во Израел без сертификат за вакцинација, а кои исто така не сакаат да бидат тестирани за Ковид-19, нема да можат да ја вршат својата работа од 3 октомври и нема да примаат плата, соопшти израелското Министерство за образование.

Израел: Без работа и плата ќе останат наставниците кои не се вакцинирани

Кајгана - 23.09.2021

Наставниците во Израел без сертификат за вакцинација, а кои исто така не сакаат да бидат тестирани за COVID-19, нема да можат да ја вршат својата работа од 3 октомври и нема да примаат плата, соопшти израелското Министерство за образование.

ВО ИЗРАЕЛ НЕВАКЦИНИРАНИТЕ НАСТАВНИЦИ ЌЕ ОСТАНАТ БЕЗ ПЛАТА Нема да држат ни онлајн настава

+инфо - 23.09.2021

Според медиумските извештаи, од 3 октомври, потврдите за имунизација ќе важат само шест месеци по примањето втора доза вакцина. Потоа, неопходно е да примат трета доза вакцина. Наставниците во Израел без сертификат за вакцинација, а кои исто така не ...

Невакцинираните наставници во Израел ниту ќе можат да предаваат, ниту ќе добиваат плата

Локално - 23.09.2021

Израелската влада објави дека просветницте работници кои не биле вакцинирани против коронавирус или не биле тестирани, нема да работат во образовните институции, ниту да примаат плата. Министерството за здравство побара практиката на „зелена ...

Невакцинираните просветни работници во Израел нема да можат да држат настава

Вечер Прес - 23.09.2021

Израелската влада објави дека просветните работници кои не се вакцинирани против коронавирус или не биле тестирани, нема да работат во образовни институции или да примаат плата. Министерството за здравство побара практиката на „зелена транзиција“ да ...

Невакцинираните наставници во Израел нема да држат настава и да земаат плата

Вечер Прес - 24.09.2021

Израелската влада објави дека просветницте работници кои не биле вакцинирани против коронавирус или не биле тестирани, нема да работат во образовните институции, ниту да примаат плата. Министерството за здравство побара практиката на „зелена ...

Израел воведува неплатено отсуство за наставниците без сертификат за вакцинација и негативен тест на Ковид-19

Опсервер - 23.09.2021

– Наставниците во Израел без сертификат за вакцинација, а кои исто така не сакаат да бидат тестирани за Ковид-19, нема да можат да ја вршат својата работа од 3 октомври и нема да примаат плата, соопшти израелското Министерство за образование.

Израел ги праќа на неплатено отсуство невакцинираните наставници

Скопје инфо - 23.09.2021

Наставниците во Израел без сертификат за вакцинација, а кои исто така не сакаат да бидат тестирани за Ковид-19, нема да можат да ја вршат својата работа од 3 октомври и нема да примаат плата, соопшти израелското Министерство за образование.

Израел воведува неплатено отсуство за наставниците без сертификат за вакцинација и негативен тест на Ковид-19

Либертас - 23.09.2021

Наставниците во Израел без сертификат за вакцинација, а кои исто така не сакаат да бидат тестирани за Ковид-19, нема да можат да ја вршат својата работа од 3 октомври и нема да примаат плата, соопшти израелското Министерство за образование.

Израел воведува неплатено отсуство за наставниците без сертификат за вакцинација и негативен тест на Ковид-19

Вечер Прес - 23.09.2021

Наставниците во Израел без сертификат за вакцинација, а кои исто така не сакаат да бидат тестирани за Ковид-19, нема да можат да ја вршат својата работа од 3 октомври и нема да примаат плата, соопшти израелското Министерство за образование.

Од 3 октомври во Израел: Невакцинираните наставници кои одбиваат да се тестираат нема да работат

360 степени - 23.09.2021

Наставниците без „зелен пасош“ или без негативен тест, исто така, нема да можат да одржуваат ниту онлајн настава и нема да примаат плата Според медиумските извештаи, од 3 октомври, потврдите за имунизација ќе важат само шест месеци по примањето ...

Израел воведува неплатено отсуство за наставниците без сертификат за вакцинација и негативен тест на Ковид-19

MakPress - 23.09.2021

Наставниците во Израел без сертификат за вакцинација, а кои исто така не сакаат да бидат тестирани за Ковид-19, нема да можат да ја вршат својата работа од 3 октомври и нема да примаат плата, соопшти израелското Министерство за образование.

Од 3 октомври во Израел невакцинираните наставници кои одбиваат да се тестираат нема да работат

Република - 23.09.2021

Наставниците во Израел без сертификат за вакцинација, а кои исто така не сакаат да бидат тестирани за ковид-19, од 3 октомври нема да можат да работат, соопшти израелското Министерство за образование.