TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шемата за сертификација на сајбер безбедноста за 5G мрежите низ ЕУ ќе биде воведена ширум европскиот блок, во обид да ...

Опсервер - 01.03.2021

Овој потег доаѓа како дел од законот за сајбер безбедност на ЕУ усвоен во 2019 година, што се обидува да ги охрабри играчите на пазарот да ја зајакнат безбедноста на нивните поврзани уреди, со цел да се постигне ЕУ-сертификација.

ЕУ ја зацрта шемата за сертификација на сајбер безбедноста за 5G

Фактор - 01.03.2021

Шемата за сертификација на сајбер безбедноста за 5G мрежите низ ЕУ ќе биде воведена ширум европскиот блок, во обид да се поправат техничките ранливости на мобилните комуникации од следната генерација, соопшти Европската комисија.

ЕУ ја зацрта шемата за сертификација на сајбер безбедноста за 5G

Бизнис Вести - 01.03.2021

Шемата за сертификација на сајбер безбедноста за 5G мрежите низ ЕУ ќе биде воведена ширум европскиот блок , во обид да се поправат техничките ранливости на мобилните комуникации од следната генерација, соопшти Европската комисија .

ЕУ ја зацрта шемата за сертификација на сајбер безбедноста за 5G

Скопје1 - 01.03.2021

Шемата за сертификација на сајбер безбедноста за 5G мрежите низ ЕУ ќе биде воведена ширум европскиот блок, во обид да се поправат техничките ранливости на мобилните комуникации од следната генерација, соопшти Европската комисија.

ЕУ ја зацрта шемата за сертификација на сајбер безбедноста за 5G

Телефони.мк - 01.03.2021

Шемата за сертификација на сајбер безбедноста за 5G мрежите низ ЕУ ќе биде воведена ширум европскиот блок, во обид да се поправат техничките ранливости на мобилните комуникации од следната генерација, соопшти Европската комисија.

ЕУ ја зацрта шемата за сертификација на сајбер безбедноста за 5G

Smartportal - 01.03.2021

Шемата за сертификација на сајбер безбедноста за 5G мрежите низ ЕУ ќе биде воведена ширум европскиот блок, во обид да се поправат техничките ранливости на мобилните комуникации од следната генерација Овој потег доаѓа како дел од законот за сајбер ...