TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Поплава уништи цел куп нови модели на Ауди во Германија (ВИДЕО)

МКД - 22.07.2021

На удар на катастрофалните поплави кои деновиве погодија делови од Германија, Белгија и други земји, се најдоа и салоните за автомобили. Надојдената вода однесе над 200 животи во тој регион, а стотици луѓе се водат како исчезнати.

(ВИДЕО) Поплава во Германија уништила многу нови „Ауди“ автомобили

Екран - 21.07.2021

Како последица од катастрофалните поплави што деновиве погодија делови од Германија, Белгија и други земји беа погодени и далони за продажба на автомобили. Водената буица однесе повеќе од 200 животи во регионот, а стотици луѓе се водат како ...

Видео: Поплавата уништи голем број нови Ауди автомобили во Германија

Канал5 - 20.07.2021

На удар на катастрофалните поплави кои овие денови погодија делови од Германија, Белгија и други земји, се најдоа и продажните салони за автомобили. Во поплавата загина повеќе од 200 лица во регионот, а стотици луѓе се водат за исчезнати.

Десетина нови автомобили уништени во Германија: Стојат еден врз друг, бескорисни (ВИДЕО)

Кумановски м. - 20.07.2021

Германија и делови од Белгија ги доживуваат најтешките поплави во последните неколку децении во рекордни дождови оваа недела, предизвикувајќи над 100 смртни случаи, со околу 1.300 лица сè уште исчезнати, додека воените сили се вклучени во ...

Поплава во Германија: Уништени нови автомобили во салон на „Ауди“ (ВИДЕО)

Локално - 20.07.2021

Големо невреме ја зафати Европа во изминатите седум дена. Германија и делови од Белгија ги доживуваат најтешките поплави во последните неколку децении во рекордни дождови оваа недела, предизвикувајќи над 100 смртни случаи, со околу 1.300 лица сè ...