TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Случај Дрекслмаер: Откази за 60 работници

Нова ТВ - 17.05.2014

По штрајкот во фабриката „Дрекслмајер“ во Кавадарци, околу 60 работници добиле отказ. Како што јавува Телма, отказите не ги делат сопствениците, туку шефовите кои се назначени од нив.

Дрекслмајер дели откази!

Фактор - 17.05.2014

Околу 60 работници добиле откази по штрајкот во фабриката „Дрекслмајер“ во Кавадарци. Како што јавува Телма, отказите не ги делат сопствениците, туку шефовите кои се назначени од нив.

Фрчат откази во „Дрекслмаер“: Досега отпуштени околу 60 работници

Либертас - 17.05.2014

По штрајкот во фабриката „Дрекслмајер“ во Кавадарци, околу 60 работници добиле отказ. Според работниците, отказите не ги делат сопствениците, туку шефовите кои се назначени од нив.

Откази се делат во странската инвестиција „Дрекслмајер“

Телма - 17.05.2014

По штрајкот во фабриката „Дрекслмајер“ во Кавадарци, околу 60 работници добиле отказ. Тоа што привлекува внимание е дека отказите не ги делат сопствениците, туку шефовите кои се назначени од нив.

Фрчат откази во „Дрекслмаер“: Досега отпуштени околу 60 работници

Локално - 17.05.2014

По штрајкот во фабриката „Дрекслмајер“ во Кавадарци, околу 60 работници добиле отказ. Според работниците, отказите не ги делат сопствениците, туку шефовите кои се назначени од нив.

Откази се делат во странската инвестиција „Дрекслмајер“

+инфо - 17.05.2014

По штрајкот во фабриката „Дрекслмајер“ во Кавадарци, околу 60 работници добиле отказ, објави телевизија Телма. Тоа што привлекува внимание е дека отказите не ги делат сопствениците, туку шефовите кои ...

Во Германија не знаат што се случува во „Дрекслмаер“: Сведоштво на отпуштен работник

Либертас - 17.05.2014

Поради штрајкот на работниците во „Дрекслмаер“ во Кавадарци,поради несиплатени, а ветени празнични дневници, околу шеесет луѓе останале без работа. Еден од нив е Дејан од Велес, кој за порталот Дума ...

„Дрекслмајер“, Кавадарци подели околу 60 откази

Нова ТВ - 17.05.2014

По штрајкот во фабриката „Дрекслмајер“ во Кавадарци, околу 60 работници добиле отказ, јави попладнево Телма. Тоа што привлекува внимание е дека отказите не ги делат сопствениците, туку шефовите кои ...

Фрчaт откази во кавадаречки „Дрекслмајер“

Локално - 17.05.2014

По штрајкот во фабриката „Дрекслмајер“ во Кавадарци, околу 60 работници добиле отказ, објави телевизија Телма. Тоа што привлекува внимание е дека отказите не ги делат сопствениците, туку шефовите кои ...