TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За да докаже дека Зоран не е крив: Девојката на сопругот на убиената Јелена e подготвена да влезе во реално шоу!

Exclusive.mk - 06.10.2017

Зорица Зока Митровиќ, љубовницата на Зоран Марјановиќ, кој беше сомнителен дека ја убил сопругата Јелена Марјановиќ, преговара да влезе во реалното шоу Задруга и Парови. Зорица сака да влезе бидејќи мисли дека така ќе докаже дека Зоран не е виновен, ...

Девојката на Зоран е спремна на се - вака ќе докажува дека тој не е убиец

Press24 - 06.10.2017

Зорица Зока Митровиќ, девојката на Зоран Марјановиќ, ќе влезе во реално шоу за да докаже дека тој е невин. Таа е спремна на се за него, само тој да излезе од притвор. Таа преговара со Задруга и Парови, а целта е да влезе и да докаже дека кобниот 2.