TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Влијанието на стресот врз способноста и однесувањето на возачите

Курир - 14.06.2018

Живееме во еден брз и динамичен свет во кој најтешко се справуваме со времето и со континуираниот притисок да бидеме добри во она што го правиме, приватно и професионално. Динамичниот начин на живот најчесто предизвикува дополнителна напнатост и ...

Пет чудни работи кои ги правиме кога сме под стрес

Кајгана - 14.06.2018

Ако сте подолго време под стрес, треба да внимавате на неговите симптоми, пишува „The daily net“. Исто така, со зголемен стрес ќе ви се појават навики кои се генерално лоши за вашето здравје.

Пет чудни работи кој ги прави секој кога е под стрес

Таратур - 13.06.2018

Ако сте подолго време под стрес, треба да внимавате на симптомите, пишува „The Dailu Net“. Исто така, со засилен стрес ќе ви се прикрадат и навики кои генерално се лоши за вашето здравје. Ќе се насочите на храна со многу шеќер ...

Не го игнорирајте заморот, може да ве донесе до фаза на депресија

Денар - 13.06.2018

Ако веќе подолго време сте под стрес, треба да обрнете вимание на неколку симптоми. Имено, според истражувањата стресот ве наведува на неколку навики кои генерално се лоши за вашето здравје, погледнете кои се тие.

Стресот педизвикува сообраќајки со ненадоместливи штети, РСБСП со апел за внимателно возење

МКД - 14.06.2018

Со оглед на се поголемиот број на сообраќајни незгоди, од Републичкиот совет за безбедност во сообраќајот на патиштата апелираат дека и покрај приватните обврски и фактот што понекогаш сме под стрес, секој возач мора да се однесува одговорно и ...

Што навистина правиме кога сме под стрес?

Женски магазин - 13.06.2018

Поради стресот се јавува засилен замор. Ако се оддолжи, може лесно да се претвори во депресија. Од стресот ќе имате потреба од храна со голем процент на масти и шеќери бидејќи стресот не огладнува.

Не го игнорирајте заморот, може да ве донесе до фаза на депресија

Локално - 13.06.2018

Ако веќе подолго време сте под стрес, треба да обрнете вимание на неколку симптоми. Имено, според истражувањата стресот ве наведува на неколку навики кои генерално се лоши за вашето здравје, погледнете кои се тие.

Влијанието на стресот врз способноста и однесувањето на возачите

Скопје инфо - 14.06.2018

Живееме во еден брз и динамичен свет во кој најтешко се справуваме со времето и со континуираниот притисок да бидеме добри во она што го правиме, приватно и професионално. Динамичниот начин на живот најчесто предизвикува дополнителна напнатост и ...

Како влијае стресот врз способноста и однесувањето на возачите?

Пулс24 - 14.06.2018

Живееме во еден брз и динамичен свет во кој најтешко се справуваме со времето и со континуираниот притисок да бидеме добри во она што го правиме, приватно и професионално. Динамичниот начин на живот најчесто предизвикува дополнителна напнатост и ...

Како стресот им штети на возачите?

+инфо - 14.06.2018

РСБСП укажува на потребата од целосна фокусираност во сообраќајот затоа што сообраќајот е сложен и динамичен систем. Живееме во еден брз и динамичен свет во кој најтешко се справуваме со времето и со континуираниот притисок да бидеме добри во она ...

РСБСП: Елимирање на стресот што влијае врз способноста и однесувањето на возачите

А1 On - 14.06.2018

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП) денеска преку соопштение укажа на потребата од целосна фокусираност во сообраќајот и елимирање на стресот кој влијае врз способноста и однесувањето на возачите.

РСБСП: Елимирање на стресот што влијае врз способноста и однесувањето на возачите

Стандард - 14.06.2018

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП) денеска преку соопштение укажа на потребата од целосна фокусираност во сообраќајот и елимирање на стресот кој влијае врз способноста и однесувањето на возачите.

Влијанието на стресот врз способноста и однесувањето на возачите

Кајгана - 14.06.2018

Живееме во еден брз и динамичен свет во кој најтешко се справуваме со времето и со континуираниот притисок да бидеме добри во она што го правиме, приватно и професионално. Динамичниот начин на живот најчесто предизвикува дополнителна напнатост и ...

РСБСП: Елимирање на стресот што влијае врз способноста и однесувањето на возачите

Канал5 - 14.06.2018

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП) денеска преку соопштение укажа на потребата од целосна фокусираност во сообраќајот и елимирање на стресот кој влијае врз способноста и однесувањето на возачите.

РСБСП: Стресот влијае врз способноста и однесувањето на возачите

Press24 - 14.06.2018

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП) денеска преку соопштение укажа на потребата од целосна фокусираност во сообраќајот и елимирање на стресот кој влијае врз способноста и однесувањето на возачите.

Влијанието на стресот врз способноста и однесувањето на возачите

Точка - 14.06.2018

Живееме во еден брз и динамичен свет во кој најтешко се справуваме со времето и со континуираниот притисок да бидеме добри во она што го правиме, приватно и професионално. Динамичниот начин на живот најчесто предизвикува дополнителна напнатост и ...

Влијанието на стресот врз способноста и однесувањето на возачите

Smartportal - 14.06.2018

Живееме во еден брз и динамичен свет во кој најтешко се справуваме со времето и со континуираниот притисок да бидеме добри во она што го правиме, приватно и професионално. Динамичниот начин на живот најчесто предизвикува дополнителна напнатост и ...

РСБСП: Стресот влијае врз способноста и однесувањето на возачите

Макфакс - 14.06.2018

Републичкиот совет за безбедност во сообраќајот укажа на потребата од внимание при учеството во сообраќајот, потенцирајќи дека стресот влијае врз способноста и однесувањето на возачите. „Живееме во еден брз и динамичен свет во кој најтешко се ...