TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Спортска сала во училиштето во Хром и градинка во населбата Даме Груев

Вечер Прес - 12.02.2024

Изградба на спортска сала во училиштето во Хром, 42 милиони денари за реконструкција на улици и проектирање нова детска градинка во населбата Даме Груев се новите развојни проекти во општина Ѓорче Петров.

Усвоени нови проекти за општина Ѓорче Петров

MakPress - 13.02.2024

Од Општина Ѓорче Петров денеска информираа дека советниците позитивно се изјасниле за неколку развојни проекти како што се нова спортска сала во училиштето во Хром, 42 милиони денари за реконструкција на улици и проектирање нова детска градинка во ...

Советниците во Ѓорче Петров гласаа за нова спортска сала, улици, градинка

Слободен Печат - 12.02.2024

Нова спортска сала во основното училиште во Хром, како и 42 милиони денари за реконструкција на улици и проектирање нова детска градинка во Даме Груев се само дел од проектите кои беа изгласани на денешната седница на Советот на Општина Ѓорче Петров.

Советниците во Ѓорче Петров гласаа за нова спортска сала, улици, градинка

Курир - 12.02.2024

Нова спортска сала во основното училиште во Хром, како и 42 милиони денари за реконструкција на улици и проектирање нова детска градинка во Даме Груев се само дел од проектите кои беа изгласани на денешната седница на Советот на Општина Ѓорче Петров.

Нови инвестиции во скопско Ѓорче: Ќе се гради спортска сала во Хром, ќе се проектира нова градинка и ќе се ...

Скопје инфо - 12.02.2024

Нова спортска сала во основното училиште во Хром, како и 42 милиони денари за реконструкција на улици и проектирање нова детска градинка во Даме Груев се само дел од проектите кои беа изгласани на денешната седница на Советот на Општина Ѓорче Петров.