TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кинезите клонираа полициско куче трагач

Канал5 - 20.03.2019

Научниците од југозападната кинеска провинција Јунан клонираа како што велат,, Шерлок Холмс меѓу полициските кучиња трагачи” . Тие го клонирале кучето како дел од проектот за да се намали времето за тренирање на кучињата , како и трошоците за ...

Кинезите клонирале полициско куче трагач (ФОТО)

МКД - 20.03.2019

Научниците од југозападната кинеска провинција Јунан го клонираа како што велат „Шерлок Холмс меѓу кучињата трагачи", како дел од програма наменета да го скрати времето за обука и намалување на трошоци за обука на полициските кучиња трагачи, пренесе ...

Клонирано полициското куче Шерлок Холмс во Кина

Кајгана - 20.03.2019

Научници во провинцијата Јунан во југозападна Кина наводно го клонирале најдоброто полициско куче во земјата познато како Шерлок Холмс, како дел од програма со која се надеваат дека ќе се скрати времето на обука и трошоците за тренинг на полициските ...

Кинезите клонираа полициско куче трагач за да го намалат времето за обука

Макфакс - 20.03.2019

Научниците од југозападната кинеска провинција Јинан го клонираа, како што велат, „Шерлок Холмс меѓу полициските кучиња трагачи”, во рамки на програмата чија цел е да се скрати времето за обука и да се намалат трошоците за обука на полициските ...

Кинезите клонираа пес трагач за да го скусат времето за обука

Нетпрес - 20.03.2019

Научниците од југозападната кинеска покраина Јунан го клонирале, како што велат, „Шерлок Холмс меѓу полициските кучиња трагачи“, во рамките на програмата чијашто цел е да се скрати времето за обуката и да се намалат трошоците за обуката на ...

Кинезите клонираа полициско куче трагач за да го намалат времето за обука

24Инфо - 20.03.2019

Научниците од југозападната кинеска провинција Јинан го клонираа, како што велат, „Шерлок Холмс меѓу полициските кучиња трагачи”, во рамки на програмата чија цел е да се скрати времето за обука и да се намалат трошоците за обука на полициските ...

Кинезите клонираа пес трагач за да го скусат времето за обука

Студенти - 20.03.2019

Научниците од југозападната кинеска покраина Јунан го клонирале, како што велат, „Шерлок Холмс меѓу полициските кучиња трагачи“, во рамките на програмата чијашто цел е да се скрати времето за обуката и да се намалат трошоците за обуката на ...

Кинезите клонираа полициско куче трагач за да го намалат времето за обука

USB - 20.03.2019

Научниците од југозападната кинеска провинција Јинан го клонираа, како што велат, „Шерлок Холмс меѓу полициските кучиња трагачи”, во рамки на програмата чија цел е да се скрати времето за обука и да се намалат трошоците за обука на полициските ...