TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Од понеделник почнуваат градежни работи во месноста „Цуцка“ на излезот од Велес кон Градско

Frontline - 21.02.2020

Локалната власт овој вреден проект го доби со финансиска поддршка на Владата од 62,441 милиони денари а преку ЈПДП. Од понеделник битолската фирма „Стентон Градба“ ќе почне со градежни работи кај свлечиштето од ридот Цуцка на излезот од Велес на ...

Поради свлечиште, од понеделник изменет сообраќаен режим на Велес-Градско

Курир - 21.02.2020

ДОО “Стентон Градба” – Битола известува дека поради изведување на градежни работи, поточно санација на свлечиште (одрон) на регионалниот пат Р1102, делница Велес-Градско (транзитен дел низ Велес) од 24.02.2020 ќе има времено изменет режим на ...

И ЈП „Македонски железници” ќе треба да издаде согласност пред да започне санацијата на свлечиштето „Цуцка” на јужниот ...

ММС - 20.02.2020

Сега и ЈП „Македонски железници” ќе треба да издаде согласност пред да започне санацијата на свлечиштето „Цуцка” на јужниот излез на Велес. Тоа е причина што во понеделникот на 17 февруари не започнаа градежните работи.

Поради свлечиште, од понеделник изменет сообраќаен режим на Велес-Градско

Пулс24 - 21.02.2020

ДОО “Стентон Градба” – Битола известува дека поради изведување на градежни работи, поточно санација на свлечиште (одрон) на регионалниот пат Р1102, делница Велес-Градско (транзитен дел низ Велес) од 24.02.2020 ќе има времено изменет режим на ...

Од понеделник почнуваат градежни работи во месноста „Цуцка" на излезот од Велес кон Градско

Канал5 - 21.02.2020

Од понеделник битолската фирма „Стентон Градба" ќе почне со градежни работи кај свлечиштето од ридот Цуцка на излезот од Велес на регионалниот пат од Велес кон Градско. Блаже Петров од „Стентон Градба" за МИА информира дека веќе е направен договор ...

Од понеделник почнуваат градежни работи во месноста „Цуцка“ на излезот од Велес кон Градско

Опсервер - 21.02.2020

Од понеделник битолската фирма „Стентон Градба“ ќе почне со градежни работи кај свлечиштето од ридот Цуцка на излезот од Велес на регионалниот пат од Велес кон Градско. Блаже Петров од „Стентон Градба“ за МИА информира дека веќе е направен договор ...

Од понеделник почнуваат градежни работи во месноста „Цуцка“ на излезот од Велес кон Градско

iPortal - 21.02.2020

Од понеделник битолската фирма „Стентон Градба“ ќе почне со градежни работи кај свлечиштето од ридот Цуцка на излезот од Велес на регионалниот пат од Велес кон Градско. Блаже Петров од „Стентон Градба“ за МИА информира дека веќе е направен договор ...

Од понеделник почнуваат градежни работи во месноста „Цуцка“ на излезот од Велес кон Градско

MakPress - 21.02.2020

Од понеделник битолската фирма „Стентон Градба“ ќе почне со градежни работи кај свлечиштето од ридот Цуцка на излезот од Велес на регионалниот пат од Велес кон Градско. Блаже Петров од „Стентон Градба“ за МИА информира дека веќе е направен договор ...